Κασσελάκης για κακοκαιρία: “Δυστυχώς δεν συμβαίνει κάθε 16.000 χρόνια”

Διαβάζεται σε 1'
kasselakis
Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης SOOC

Την απάντησή του στις προβλέψεις των ειδικών πως παρόμοια καταστροφή με εκείνη που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel θα συμβεί μετά από 16.000 χρόνια έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή όσα συμβαίνουν στον Βόλο.

Τις δραματικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες ώρες στον Βόλο λόγω των καταστροφικών πλημμυρών που προκάλεσε το νέο κύμα κακοκαιρίας σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης, ασκώντας παράλληλα κριτική στην ανεπάρκεια από πλευράς κυβέρνησης και τοπικών αρχών να προστατεύσουν και πάλι τους πολίτες.

Με ανάρτησή του στο Twitter, o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρακολουθώντας όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην πόλη του Βόλου, σχολίασε τις εκτιμήσεις των ειδικών πως τέτοιο μέγεθος καταστροφής, όπως αυτό που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel, προβλέπεται ξανά τα επόμενα 16.000 χρόνια.

Με ειρωνική διάθεση ανέφερε χαρακτηριστικά πως “δυστυχώς δεν συμβαίνει κάθε 16.000 χρόνια. Συμβαίνει όταν δεν προστατεύεις την πόλη και τους πολίτες σου“, συμπληρώνοντας πως “η σκέψη μου στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα απόψε. Το συντομότερο θα είμαι στο πλευρό τους”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα