Κασσελάκης για Μητσοτάκη: “Θα γελούσα αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα των πολιτών”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Τον χαρακτηρισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ ως “κόμμα black friday” σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας λόγο για “black χιούμορ” που βασίζεται πάνω στην “black καθημερινότητα των πολιτών”.

Στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής, κατά τις οποίες χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα Black Friday, απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε δύο κάρτες με τον κατώτατο μισθό και την τιμή του στοματικού διαλύματος σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία, ενδεικτικές της κατάστασης που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της χώρας με την ακρίβεια.

“Σήμερα στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε κόμμα Black Friday, -50%. Θα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε για τους πολίτες. Δύο κάρτες δώρο! Ένα συν ένα λόγω του Black Friday: Πρώτον ο κατώτατος μισθός σε Ελλάδα, Βέλγιο και και Γερμανία και δεύτερον η τιμή του στοματικού διαλύματος σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία, θα που χρειαστεί την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης έστρεψε τα βέλη του προς τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο.

“Είδα τον κ. Φάμελλο επιθετικό. Είναι αντιστρόφως ανάλογη η επιθετικότητα του με την πορεία των ποσοστών του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις. Παρόντες σήμερα στη συζήτηση ήταν – ενός κόμματος που κόπτεται υποτίθεται – με το ζόρι οι μισοί βουλευτές σας. Εσείς κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Black Friday, μείον 50%, αν συνεχίσετε έτσι”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα