Ο Κασσελάκης υιοθετεί ατζέντα Μητσοτάκη και αποδοκιμάζει νόμους του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 2'
Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης sooc

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά της Εφης Αχτσιόγλου και του Νίκου Φίλη χωρίς να τους κατονομάσει. Η μπάλα πήρε και το νομοθέτημα Κατρούγκαλου. Τι απαντούν συνεργάτες της πρώην υπουργού.

Στην προσπάθεια του να εξηγήσει πως έφτασε στο σοβαρό λάθος του χαρακτηρισμού του ψευδοκράτους ως “κρατιδίου” ο Στέφανος Κασσελάκης έβαλε κατά (και) της Εφης Αχτσιόγλου αλλά και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ εν γένει.

Χαρακτηριστικά, ειρωνευόμενος, τόνισε ότι δεν είμαι τέλειος σαν “εκείνους που έφτιαξαν το νόμο Κατρούγκαλου”.

Η ατάκα αυτή αναμένεται να προκαλέσει σχόλια. Ο νόμος Κατρούγκαλου ήταν νόμος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και τον ψήφισε σύσσωμη η τότε ΚΟ του κόμματος, φυσικά και ο Αλέξης Τσίπρας που ως Πρωθυπουργός έδωσε και την τελική έγκριση.

Τον νόμο Κατρούγκαλου τον στήριξε και τον εφάρμοσε εν συνεχεία η Εφη Αχτσιόγλου ως Υπουργός Εργασίας.

Αργότερα, τέλος, αναφέρει: “Δεν έχω στο πλευρό μου κανένα που να πιστεύει ότι δεν έχει γίνει γενοκτονία των Ποντίων. Και δεν έχω στο πλευρό μου κανέναν που να θεωρεί τη μουσουλμανική μειονότητα τουρκική“. Αυτή ήταν ευθεία βολή στον Νίκο Φίλη ο οποίος έχει κριτικάρει ουκ ολίγες φορές δημοσίως τον Κασσελάκη.

 

Κύκλοι Αχτσιόγλου: “Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός”

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Κασσελάκη, κύκλοι της Έφης Αχτσιόγλου επισημαίνουν: “Ο κ. Κασσελάκης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Για λόγους εσωκομματικής αντιπαράθεσης έχει φτάσει να επιτίθεται ακόμα και κατά της κυβερνησης του Αλέξη Τσίπρα. Το μεσημέρι μας κάλεσε να κατεβάσουμε τους τόνους. Από το απόγευμα σήμερα επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υιοθετώντας την κατάπτυστη προεκλογική ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Χρειάζεται να επιδείξει, λίγες ώρες πριν τις κάλπες, ψυχραιμία και νηφαλιότητα και θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι όλοι εμείς είμαστε στον ίδιο πολιτικό χώρο”.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα