Κασσελάκης: O “Αριστερός” Μπάτμαν, o Βελουχιώτης και ο Παναθηναϊκός – “Τρωτό μου σημείο ότι είμαι Κριός”

Διαβάζεται σε 2'
Κασσελάκης: O “Αριστερός” Μπάτμαν, o Βελουχιώτης και ο Παναθηναϊκός – “Τρωτό μου σημείο ότι είμαι Κριός”

Ζώδια, ομάδες και σούπερ ήρωες, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Σταύρο Θεοδωράκη. “Δεν είμαι Αμερικανάκι, αλλά Κρητίκαρος”.

Το lifestyle κυριάρχησε σε ακόμα μία δημόσια εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος έριξε περισσότερο φως σε άγνωστα σημεία της προσωπικής του ζωής κατά την τηλεοπτική του συνέντευξη στους “Πρωταγωνιστές” και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

“Tο 2009 ψήφισα Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν το θέμα της διαύγειας, της μεταρρύθμισης. Ήταν προφανώς μια πολύ διαφορετική εποχή, όταν εκείνος ήταν Πρωθυπουργός, αλλά αυτή η μεταρρυθμιστική προοδευτική νοοτροπία ήταν κάτι το οποίο με εξέφραζε”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην κάμερα του Alpha.

Με αφορμή την ερώτηση για την πρόσληψή του στη Goldman Sachs, ξεκαθάρισε πως “είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος εργάστηκε εκεί. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εργάζονται στον τραπεζικό τομέα και είναι προοδευτικοί και αριστεροί. Όσοι έχουν πει ότι έχουν βρει ένα Αμερικανάκι σε εμένα σύντομα θα διαπιστώσουν ότι είμαι ένας Κρητίκαρος”.

Ερωτηθείς για τις προσωπικότητες της Αριστεράς που ξεχωρίζει σημείωσε πως “θα έλεγα τον Βελουχιώτη. Με εκφράζει ο αγώνας που έκανε και πρέπει να μας εμπνέουν αυτές οι φυσιογνωμίες και πρέπει μετά από αυτή την έμπνευση και την περισυλλογή να κοιτάμε νηφάλια τα προβλήματα του τόπου”.

 

Μάλιστα, αποκάλυψε πως αγαπημένος του σούπερ ήρωας είναι ο Μπάτμαν, ο οποίος “είναι αριστερός γιατί βάζει το κοινό καλό, πάνω από το δικό του καλό”, ενώ τόνισε πως είναι θρησκευόμενος και πηγαίνει στην Εκκλησία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να αποσαφηνίσει και τις… οπαδικές του προτιμήσεις, λέγοντας πως “είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Απλά έτσι μεγάλωσα”, ενώ, ερωτηθείς στα τρωτά του σημεία κατέδειξε ως αιχμή του δόρατος το ζώδιό του:

Είμαι Κριός. Μπορεί να είμαι πολύ επίμονος. Δεν είμαι δογματικός, αλλά είμαι πολύ επίμονος. Επίσης, δεν είμαι υπομονετικός αν ξέρω ότι χάνουμε τον χρόνο. Καμιά φορά μπορεί αν υψώσω και τον τόνο”.

Τέλος, αναφορικά με τη σχέση του με τον Τάιλερ, είπε: “Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα