Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης οφείλει να διαγράψει τον τραμπούκο Αυγενάκη

Διαβάζεται σε 2'
Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης οφείλει να διαγράψει τον τραμπούκο Αυγενάκη
INTIME

Με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη τη διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη μετά το περιστατικό στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Τη διαγραφή του “τραμπούκου”, όπως τον χαρακτηρίζει, Λευτέρη Αυγενάκη ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά το περιστατικό με τον πρώην υπουργό να χειροδικεί σε υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Στην ίδια ανάρτηση, ο κ. Κασσελάκης ζητά επίσης από τον πρωθυπουργό “να δεσμευτεί ότι δε θα τον προστατέψει μέσω της ψήφου των βουλευτών του, όταν συζητηθεί η άρση ασυλίας του”.

H ανάρτηση Κασσελάκη για τον Λευτέρη Αυγενάκη

«Μη διαμαρτύρεστε “41τακατο”.

Μην κάνεις τη δουλειά σου “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”
 
“Διαφωνία και λεκτική ένταση μόνο”.

Η ασυλία της αλαζονείας θα τελειώσει.

Εάν δεν υπήρχε το περιστατικό καταγεγραμμένο σε βίντεο κυκλώματος ασφαλείας, όλοι ξέρουμε ποια θα ήταν η κατάληξη της υπόθεσης. Σύσσωμη η ΚΟ θα καταψήφιζε την άρση ασυλίας του βουλευτή τους, αν βέβαια έφτανε ποτέ η υπόθεση στη Βουλή…

Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα υπήρχε ανάλογο περιστατικό και ο ΠΘ δεν θα είχε ήδη αποπέμψει τον αντίστοιχο βουλευτή;

Σταματήστε τις χειραγωγήσεις, τα ψέματα και τα «χαστούκια» στον ελληνικό λαό.

Τώρα οφείλει ο Κ. Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο Αυγενάκη από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Και βεβαίως να δεσμευτεί ότι δε θα τον προστατέψει μέσω της ψήφου των βουλευτών του, όταν συζητηθεί η άρση ασυλίας του.

Καμία ανοχή».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα