Κασσελάκης σε Κεραμέως: Οι εκφράσεις σας διχάζουν τους Ελληνες, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 2'
Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης sooc

Ο Στέφανος Κασσελάκης εκτόξευσε πυρά εναντίον της Υπουργού Εσωτερικών για όσα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφο των αποδήμων.

Tη δική του απάντηση στην Νίκη Κεραμέως που είχε ισχυριστεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διχάζει και προσβάλλει τους Ελληνες με την τροπολογία που πρότεινε για την ψήφο των αποδήμων έδωσε μέσω twitter, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που πέρασαν τόνισε τα εξής: Η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ούτε διχάζει ούτε προσβάλλει τους Έλληνες. Οι εκφράσεις που εσείς χρησιμοποιείτε είναι αυτές που διχάζουν και προσβάλλουν.

Οι απόδημοι είμαστε πολιτικοποιημένοι, αλλά (ευτυχώς) όχι κομματικοποιημένοι. Ενδιαφερόμαστε για το καλό της Πατρίδας και όχι των κομμάτων.

Έχουμε το βλέμμα μας στο κοινό εθνικό μέλλον, αδιαφορώντας για τους μικροπολιτικούς διαξιφισμούς και τακτικισμούς.

Δώστε μας τη δυνατότητα να μετέχουμε ενεργά στη διαμόρφωση μιας νέας Ελλάδας! Δώστε μας τη δυνατότητα να ψηφίζουμε και να εκπροσωπούμαστε από τους βουλευτές που θα επιλέγουμε οι ίδιοι με σταυρό προτίμησης, και όχι τα κόμματα με λίστες.

Υιοθετήστε όσα σας είπαν οι εκπρόσωποι των αποδήμων στη Βουλή και κάντε επιτέλους δεκτό το πάγιο αίτημα του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού για εκλογικές περιφέρειες (το οποίο η Ελληνική Πολιτεία αγνοεί διαχρονικά, όπως παραδέχθηκε και ο κ. Γεραπετρίτης στην εισήγησή του στην Ε.Ε.Δ.Α. το 2017).

Τώρα είναι η ευκαιρία να πάμε όλοι μαζί μπροστά!

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα