Κασσελάκης: Θα λογοδοτήσουν όσοι σπατάλησαν χρήματα του ελληνικού λαού

Διαβάζεται σε 2'
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης EUROKINISSI

Στην Κορινθία περιοδεύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Συναντήθηκε με φορείς στο δημαρχείο Νεμέας, τονίζοντας πως θα λογοδοτήσουν όσοι σπατάλησαν χρήματα του ελληνικού λαού για έργα που δεν έγιναν.

Όσοι έχουν σπαταλήσει χρήματα του ελληνικού λαού θα λογοδοτήσουν, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξαναέρθει στην κυβέρνηση, υποστήριξε από την Κορινθία, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη, ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα λογοδοτήσουν όσοι έχουν σπαταλήσει τα χρήματα του ελληνικού λαού για αυτά τα έργα που δεν έχουν γίνει ποτέ. Θα γίνει έρευνα. Θα λογοδοτήσουν» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακούγεται πολίτης να σχολιάζει ότι «κανείς δεν έχει λογοδοτήσει ποτέ», με τον κ. Κασσελάκη να της απαντά: «Εμένα δε μ’ έχει κανείς, αγαπημένη μου. Θα λογοδοτήσουν».

«Είναι δυνατόν να φτάνουμε στο σημείο ένας έντιμος λειτουργός να βουρκώνει, αναφερόμενος σε σχόλια του πρωθυπουργού στη Βουλή; Και μάλιστα σχόλια τα οποία έκανε μισή ώρα αφού εγώ τον πίεσα στο γραφείο του, τον πρωθυπουργό. Αυτό αφορά όλους μας. Αφορά και εσένα τον αγρότη η Ανεξάρτητη Αρχή. Γιατί αν δεν έχουμε μια δημοκρατία υψηλής ποιότητας, δε θα έρθουν καλοί πολιτικοί λειτουργοί για να προσφέρουν δικαιοσύνη στον απλό πολίτη που δουλεύει» πρόσθεσε ο ίδιος.

Το βίντεο από την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη

Κατά την συνάντησή του με φορείς στο δημαρχείο Νεμέας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η περιοχή της Νεμέας θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι το πρότυπο, αλλά και το επίκεντρο μιας επιτυχημένης πολιτικής για την Αποκέντρωση.

Ο κ. Κασσελάκης συνάντησε εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου, του Συνεταιρισμού, του Συνδέσμου Οινοποιών, του ΟΠΕΚΕΠΕ και άλλων φορέων, στο δημαρχείο της Νεμέας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κόρινθο.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των φορέων, δήλωσε συγκινημένος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν, και πρόσθεσε ότι έχουν πάρα πολλά πλεονεκτήματα, γι’ αυτό και «με μια στρατηγική πολιτική η οποία θα ήταν όντως υπέρ της Αποκέντρωσης, με μια δίκαιη διάχυση του πλούτου και των πόρων, αντί αυτοί να διοχετεύονται σε πολύ συγκεκριμένα φαραωνικά έργα τα οποία δεν αποδίδουμε στην τοπική κοινωνία, θα μπορούσαν να γίνουν πάρα πολλά πράγματα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα