Κασσελάκης: Τον Φάμελλο τον είχα ενημερώσει, όποιος θέλει ας με προκαλέσει

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Με τηλεοπτικές του δηλώσεις ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε για μία ακόμη φορά όποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τον αμφισβητήσει στο προσεχές συνέδριο. Τί είπε για Αθηνά Λινού, Σωκράτη Φάμελλο και Παύλο Πολάκη.

Aπό τα Χανιά όπου βρίσκεται για τον επικείμενο γάμο του, ο Στέφανος Κασσελάκης σήκωσε για μία ακόμη φορά το εσωκομματικό γάντι, κατηγορώντας τόσο τον Σωκράτη Φάμελλο όσο και την Αθηνά Λινού, η οποία διαγράφηκε την Τετάρτη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο Mega, ο πρόεδρος του κόμματος τόνισε τα εξής: “Το γραφείο μου έχει ζητήσει την παραίτηση της κα Λίνου. Δεν έχει απαντήσει όμως μέχρι στιγμής. Δεν θα σχολιάσω παραπάνω. Είναι καταγεγραμμένο το αίτημα. Αιτούμαστε να παραδώσει την έδρα της. Η απάντηση θα είναι ένα ελάχιστο δείγμα ανταπόκρισης.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το ζήτημά της, δεν είμαι εισαγγελέας. Θα έπρεπε να είχαν διερευνηθεί τα πράγματα πριν μπει στα ψηφοδέλτια. Είναι ένα μάθημα για τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Για την περίπτωση του κ. Φάμελλου επεσήμανε: “Διαφωνούσε ο κ. Φάμελλος μαζί μου από την πρώτη εβδομάδα; Αυτό είναι είδηση, δεν το γνώριζα. Εκανα όμως μία νέα εισήγηση για να γίνει πιο αποδοτική η ΚΟ. Είχα συζητήσει μαζί του πριν από ένα μήνα και τον είχα πληροφορήσει για τις προθέσεις μου. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η βάση. Ουδείς αναντικατάστατος. Να βάλουμε το εγώ μας κάτω από το συλλογικό. Εχουμε αναδείξει ζητήματα που έχουν ροκανίσει τον κ. Μητσοτάκη. Το κόμμα θα αλλάξει. Η βάση θα αποκτήσει φωνή. Αν αμφιβάλλουν για τη στήριξη από τη βάση, ας με προκαλέσουν”.

Τέλος, ξεχώρισε εντελώς τις περιπτώσεις Λινού και Πολάκη με το εξής σχόλιο: “Το ζήτημα του κας Λινού είναι διαφορετικό από αυτό του κ. Πολάκη. Θυμήθηκα τη στάση του προέδρου της Βουλής που αποκάλεσε τον Παύλο ζήτουλα. Δεν ανεχόμαστε κανέναν από τη ΝΔ να μας κουνά το δάχτυλο. Ανθρωπάκια λένε τους νοσηλευτές και δεν τους διαγράφουν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα