Κατασκοπευτικά λογισμικά: LIVE η συνέντευξη Τύπου της PEGA

Κατασκοπευτικά λογισμικά: LIVE η συνέντευξη Τύπου της PEGA
H Sophie in 't Veld Sophie in 't Veld/facebook

Η Sophie In ‘t Veld, εισηγήτρια της εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση της χρήσης του Pegasus και αντίστοιχου κατασκοπευτικού λογισμικού παρουσιάζει το σχέδιο έκθεσής της.

Η εισηγήτρια Sophie In ‘t Veld (Renew, Ολλανδία) της εξεταστικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (PEGA) παρουσιάζει τα κύρια σημεία του σχεδίου έκθεσης που θα υποβάλει, όπου συνοψίζονται βασικά πορίσματα και διατυπώνονται συστάσεις για το μέλλον.

Η PEGA θα διοργανώσει συζήτηση σχετικά με το σχέδιο έκθεσης στο προσεχές μέλλον, όπου ευρωβουλευτές από όλες τις πολιτικές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους. Στη συνέχεια, τα μέλη της επιτροπής θα υποβάλουν τροπολογίες, ώστε η επιτροπή να μπορέσει να ψηφίσει επί των τελικών πορισμάτων της μέχρι το Μάρτιο του 2023.

Έχοντας ξεκινήσει το έργο της από τον Απρίλιο του 2022, η PEGA έχει αναθέσει μελέτες, έχει πραγματοποιήσει ακροάσεις με εμπειρογνώμονες και έχει διοργανώσει τρεις διερευνητικές επισκέψεις (ΙσραήλΠολωνίαΕλλάδα και Κύπρος), ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν και άλλες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα