Κάθετα αντίθετος με εκλογές εδώ και τώρα, ο Αλέξης Μητρόπουλος

Κάθετα αντίθετος με εκλογές εδώ και τώρα, ο Αλέξης Μητρόπουλος
Κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και της Πολιτικής Γραμματείας με θέμα την έγκριση της πρότασης που υπέβαλλε η ελληνική κυβέρνηση στους εταίρους. την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

"Δεν πρέπει να διεξαχθούν εκλογές τώρα", επαναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος της βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι προέχει η διαχείριση του τρίτου πακέτου βοήθειας και των σκληρών μέτρων που το συνοδεύουν

“Στην παρούσα φάση δεν πρέπει να διεξαχθούν εκλογές γιατί δεν θα λύσουν τα ζητήματα διαχείρισης του σκληρού πακέτου μέτρων που συμφωνήθηκε με τους δανειστές” επεσήμανε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, σήμερα (Σάββατο), ο αντιπρόεδρος της Βουλής,  Αλεξης Μητρόπουλος.

“Πρέπει στην παρούσα Βουλή να αναζητηθούν ευρείες κοινωνικές και πολιτικές συναινέσεις”, υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι υπάρχει η κοινοβουλευτική βάση για ένα τέτοιο εγχείρημα.

Τόνισε περαιτέρω ότι τα δύο μείζονα καθήκοντα της κυβέρνησης είναι η έναρξη και υλοποίηση της διαπραγμάτευσης για την επίτευξη του τρίτου δανείου και η διαχείριση του εσωτερικού προβλήματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα πρόσθεσε πως αυτό που προέχει είναι η άμεση εκπόνηση σχεδίου εθνικής επανεκκίνησης σε συνεννόηση με τα αλλά κόμματα καθώς και ενός σχεδίου  διαρκούς διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα