Κεντροαριστερά: Η μάχη των εκδηλώσεων των υποψηφίων

Κεντροαριστερά: Η μάχη των εκδηλώσεων των υποψηφίων
ΠΑΣΟΚ

Ομιλίες και περιοδείες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, που προσπαθούν να κερδίσουν την ψήφο των πολίτων ενόψει της 12ης Νοεμβρίου

Στο γεμάτο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική ομιλία του ο Γιώργος Καμίνης.

Ο δήμαρχος  Αθηναίων έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη για ενότητα της παράταξης, παρουσιάζοντας το σχέδιο του για ενιαίο πολυτασικο κόμμα χωρίς αποκλεισμούς. Παράλληλα, δεν απέφυγε να εξαπολύσει πυρά κατά της Φώφης Γεννηματά, χωρίς να την κατονομάζει, δηλώνοντας ότι “Πριν από τρείς μήνες δήλωσα παρών στην προσπάθεια ανασυγκρότησης τής παράταξης. Σήμερα, ήδη όλα είναι διαφορετικά και η κοινωνία σπάει τις επιδιώξεις των κλειστών μηχανισμών”.

Πριν την έναρξη της ομιλίας ομιλία του, ο Γιώργος Καμίνης χαιρέτησε τους πολίτες ανεβαίνοντας στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου

Στην ανάγκη ενότητας του χώρου στάθηκε και η Φώφη Γεννηματά από την Ρόδο, αποφεύγοντας να μπει σε οποιαδήποτε προσωπική αντιδικία με τους συνυποψηφίους της, τονίζοντας ότι το όνειρο της για ενιαία παράταξη παίρνει πλέον σάρκα και οστά, αφήνοντας πίσω ότι την πλήγωσε τα προηγούμενα χρόνια. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει ουρά ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της ΝΔ, επαναλαμβάνοντας ότι η επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα είναι υπόθεση για τρεις.

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, αντιπαρατάσσοντας το πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει για τον ελληνικό λαό η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Την αισιοδοξία του ότι στις 290 Νοεμβρίου θα είναι αυτός ο νικητής και μαζί του η νέα γενιά, εξέφρασε από το Ηράκλειο της Κρήτης ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο νεαρός ευρωβουλευτής δήλωσε ότι είναι υπέρ των συναινέσεων στα μεγάλα θέματα, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση στην κυβέρνηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα