ΚΙΝΑΛ: Τι θα κάνει με τη πρόταση μομφής του Τσίπρα

ΚΙΝΑΛ: Τι θα κάνει με τη πρόταση μομφής του Τσίπρα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης Eurokinissi

Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης σχετικά με τη πρόταση μομφής.

Έκτακτη σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες συγκάλεσε ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, αμέσως μετά την κατάθεση πρότασης μομφής εναντίον της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Στη σύσκεψη αποφασίζονται οι γραμμές που θα ακολουθήσει το κόμμα στη τριήμερη διαδικασία που αρχίζει από το μεσημέρι της Παρασκευής. Το ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως θα υπερψηφίσει τη πρόταση μομφής, όπως θα κάνει και το ΚΚΕ. Σημειώνεται πως το ΚΙΝΑΛ είχε υπερψηφίσει και την προηγούμενη.

Όπως λέγεται στη Χαριλάου Τρικούπη, αν το κίνημα είχε τους απαιτούμενους 50 βουλευτές θα προχωρούσε το ίδιο σε πρόταση μομφής. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, τα στελέχη του κόμματος προετοίμαζαν αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη βουλή με θέμα τη διαχείριση της κακοκαιρίας “Ελπίδα”.

Σημειώνεται ακόμη πως ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη απόψε Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 19:15 στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Στο ΚΙΝΑΛ σχολιάζουν πάντως πως με την πρόταση μομφής ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί “να ρίξει σωσίβιο στον εαυτό του” και τελικά ρίχνει σωσίβιο στον Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα