Κύρτσος: Δεν φοβάται το debate ο Μητσοτάκης

Κύρτσος: Δεν φοβάται το debate ο Μητσοτάκης
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κύρτσος Eurokinissi

"Δεν θα ικανοποιήσουμε οποιοδήποτε αίτημα του Τσίπρα" είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος απαντώντας σε ερώτημα για το debate μεταξύ των δύο αρχηγών το οποίο ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Δε νομίζω ότι φοβάται τίποτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης” δήλωσε ο Γιώργος Κύρτσος στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Κέντρο Ελέγχου” με τον Μάνο Χωριανόπουλο και τον Γιώργο Καρελιά σχολιάζοντας την άρνηση της ΝΔ για debate.

“Δεν θα ικανοποιήσουμε οποιοδήποτε αίτημα του Τσίπρα” συνέχισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε ότι ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις για να καλύψει την απόσταση που τον χωρίζει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος προηγείται στις δημοσκοπήσεις, όπως είπε.

“Γιατί να βοηθήσουμε τον Τσίπρα να φτιάξει το στάτους του;” αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο γαλάζιος ευρωβουλευτής.

Συμπλήρωσε ότι έχουν αυξηθεί οι μακροχρόνια άνεργοι και καταλόγισε fake news στην κυβέρνηση περί κατάργησης του επιδόματος ανεργίας και του δώρου Χριστουγέννων.

Ως προς τη Βενεζουέλα, ανέφερε ότι το 2015 ο Τσίπρας εμφάνιζε τη Βενεζουέλα ως παράδειγμα.

“Έλεγε τρελά πράγματα το 2015” συνέχισε κάνοντας λόγο για αυταπάτες του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος καλύπτει όπως είπε τη δικτατορία του Μαδούρο, προφανώς γιατί έχει σχέση με το καθεστώς όπως είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα