Κύρτσος: Ευρύτερες συνεργασίες ακόμη και με αυτοδυναμία

Κύρτσος: Ευρύτερες συνεργασίες ακόμη και με αυτοδυναμία
O ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος eurokinissi

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, τόνισε ότι ο κόσμος του ΚΙΝΑΛ προτιμά συνεργασία με το κόμμα του παρά με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η γραμμή Μητσοτάκη είναι η νίκη της ΝΔ στις εκλογές και η αυτοδυναμία είπε στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6 ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος, προσθέτοντας ότι ακόμη και σε περίπτωση αυτοδυναμίας η ΝΔ θα αναζητήσει ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές συνεργασίες.

Εξάλλου, σημείωσε ότι «σε δημοσκοπήσεις, που έχουν γίνει, φαίνεται ότι ο κόσμος του Κινήματος Αλλαγής επιθυμεί τη συνεργασία με τη ΝΔ παρά με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλώντας για το θέμα των Σκοπίων ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε ότι «η κυβέρνηση είτε φέρει μια συμφωνία στη Βουλή είτε κατασκευαστεί μια, που θα ψηφιστεί, δεν είναι πλειοψηφία στην κοινωνία». Αναρωτήθηκε μάλιστα «τι θα γίνει αν η Βόρεια Ελλάδα θεωρήσει ότι την άδειασε το κράτος των Αθηνών».

Κατηγόρησε, επίσης, την κυβέρνηση ότι «προσπάθησε να αιφνιδιάσει τη ΝΔ και να την διχάσει».

Τέλος, αναφερόμενος στους δυο έλληνες στρατιωτικούς είπε ότι το θέμα θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που θα διεξαχθεί από τις 16 ως και τις 19 Απριλίου, αλλά δεν θα διαμορφωθεί πολιτική.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα