ΚΚΕ: Κλιμακώνεται η τουρκική προκλητικότητα

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της γ' αξιολόγησης, την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Eurokinissi
Το σχόλιο του ΚΚΕ με αφορμή το σημερινό επεισόδια στα Ίμια και τις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας
- 13 Φεβρουαρίου 2018 16:24
Για κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας κάνει λόγο το ΚΚΕ με αφορμή το σημερινό επεισόδιο στα Ίμια και τις δηλώσεις Ερντογάν που ακολούθησαν.
Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του, τα παραπάνω διαψεύδουν «το κλίμα εφησυχασμού που καλλιέργησε η κυβέρνηση κατά την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στην Ελλάδα» και αποδεικνύουν ότι «η συμμετοχή γειτονικών χωρών στο ΝΑΤΟ, όπως υποστηρίζεται και για την περίπτωση της FYROM, σε καμία περίπτωση δεν οδηγεί σε σταθερότητα και ασφάλεια για τους λαούς».