Κοκορομαχία στη Βουλή: ‘Με είπε γλείφτη’, λέει ο Φάμελλος, ‘με τραμπούκισε’, καταγγέλλει ο Κεγκέρογλου

Κοκορομαχία στη Βουλή: ‘Με είπε γλείφτη’, λέει ο Φάμελλος, ‘με τραμπούκισε’, καταγγέλλει ο Κεγκέρογλου

Άγριος καβγάς και αλληλοκαταγγελίες μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ

Σοβαρό επεισόδιο διανθισμένο με συμπεριφορές και εκφράσεις πεζοδρομίου προκλήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου και του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου.

Το ζήτημα προέκυψε όταν ο κ. Κεγκέρογλου ζήτησε το λόγο στη Βουλή καταγγέλλοντας ότι ο κ. Φάμελλος τον «τραμπούκισε» μέσα στη Βουλή. «Μου είπε: “τώρα που θα βγούμε έξω θα σου δείξω εγώ !”» ισχυρίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στον κ. Φάμελλο και συνέχισε την επίθεσή του με βαρύτατες εκφράσεις.  Χαρακτήρισε μάλιστα τον κ. Φάμελλο «κυβερνητικό υποτελή βουλευτή που σε ό,τι λέει η κυβέρνηση λέει ‘ναι’ ακόμα και όταν παραβιάζεται ο κανονισμός της Βουλής».

Απαντώντας ο κ. Φάμελλος κατήγγειλε ότι ο κ. Κεγκέρογλου τον αποκάλεσε «γλείφτη» με «αχρείο τρόπο». Εξήγησε, μάλιστα, ότι ζήτησε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να τα πουν εκτός αιθούσης προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις. «Τού είπα να μου εξηγήσει για τον χαρακτηρισμό του όταν βγούμε έξω» σημείωσε ο κ. Φάμελος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε, πάντως, ότι θα παραπέμψει τον κ. Κεγκέρογλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εάν δεν ανακαλέσει τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του.

Τους δύο βουλευτές επιχείρησε μάταια να επαναφέρει στην τάξη ο προεδρεύων Δημήτρης Κρεμαστινός δίνοντας εντολή να διαγραφούν οι βαρύτατες εκφράσεις από τα πρακτικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα