Κόντρα Κελέτση – Μεγάρου Μαξίμου μετά τον ανασχηματισμό

Διαβάζεται σε 2'
O Σταύρος Κελέτσης
O Σταύρος Κελέτσης eurokinissi

Με διαρροή απαντά το Μέγαρο Μαξίμου στις αιχμές του πρώην υφυπουργού, Σταύρου Κελέτση, ο οποίος ανέφερε ως αιτία απομάκρυνσής του από την κυβέρνηση την μη ψήφιση του νόμου για την ισότητα στον γάμο

Τεταμένο παραμένει το κλίμα στην Νέα Δημοκρατία μετά τον ανασχηματισμό τον οποίο έφερε το -αρνητικότατο για την κυβέρνηση- αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, με τον πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Κελέτση να αφήνει με ανάρτησή του αιχμές κατά του πρωθυπουργού, “δείχνοντας” ως αιτία της απομάκρυνσής του την μη υπερψήφιση από μέρους του του νόμου για την ισότητα στον γάμο.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, απαντούν στον κ. Κελέτση, αποδίδοντας την απομάκρυνσή του στην αναποτελεσματικότητα, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως τρεις βουλευτές της ΝΔ που μπήκαν στην κυβέρνηση, ο υφυπουργός Εργασίας Κώστας Καραγκούνης, ο υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης: Κώστας Γκιουλέκας και ο υφυπουργός Ναυτιλίας Στέφανος Γκίκας, επίσης, δεν είχαν επιψηφίσει τον επίμαχο νόμο.

Οι αιχμές Κελέτση

Νωρίτερα, ο κ. Κελέτσης με ανα΄ρτησή του, ανέφερε χαρακτηριστικά:

Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω την επιθυμία του Πρωθυπουργού να ψηφίσω το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών όπως μου ζήτησε όταν με κάλεσε στο Πρωθυπουργικό γραφείο στις 16/1/24, γιατί όπως του εξήγησα αντιτίθεται στις αρχές και τις αξίες που πάγια υπηρετώ. Γνώριζα τότε τις πιθανές συνέπειες που θα είχε αυτή η στάση από την πλευρά μου. Και τις αποδέχθηκα“.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα