Κόντρα Βενιζέλου – Χρυσοχοΐδη για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κόντρα Βενιζέλου – Χρυσοχοΐδη για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.(EUROKINISSI-Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Βαριές κουβέντες σε σύσκεψη των "πρασίνων υπουργων

Του Γιάννη Πιτταρά

Άνω κάτω στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή την προεδρική εκλογή. Στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τη συμμετοχή των “πρασίνων” υπουργών και κομματικών στελεχών, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σήκωσε τη σημαία της κριτικής για την στάση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Μεταφορών ζήτησε να επισπευσθεί η προεδρική εκλογή, λέγοντας ότι “αυτό που γίνεται τώρα είναι θεσμικό ατόπημα” και συνέχισε την κριτική του ακόμα και για την παρουσία του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “δεν υπάρχει κόμμα”.

«Να επισπευσθεί η προεδρική εκλογή. Αυτό που γίνεται είναι θεσμικό ατόπημα. Δεν πάει καλά η οικονομία. Είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά δεν υπάρχει κόμμα! Δεν βρίσκω κάποιον θεσμικό γραμματέα ή κάποιον από την Κεντρική Επιτροπή να μιλήσω», είπε με νόημα ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Οι βολές του κ.Χρυσοχοΐδη δεν έμειναν αναπάντητες.

Πρώτος ο Ευάγγελος Βενιζέλος του είπε ότι «Δεν μπορούμε να μιλάμε για θεσμικό ατόπημα. Εσύ δεν ήσουν εκεί όταν ζητούσαμε πρόωρες εκλογές το 2009;»

Τη σκυτάλη πήραν ο Λεωνίδας Γρηγοράκος και η Τόνια Αντώνιου σήκωσαν το γάντι και του απάντησαν σε έντονο ύφος.

«Εμείς απολογούμαστε για σένα! Ήσουν 25 χρόνια μέσα σ’ όλα και τώρα κάνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα», ήταν τα λόγια του κ. Γρηγοράκου, ενω και η Τονια Αντώνιου εμφανώς εκνευρισμένη του είπε: «Συμφωνώ με όσα λέει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για την προεδρική εκλογή. Αλλά, Μιχάλη, όταν ένας υπουργός εφαρμόζει πολιτικές πρέπει να τις συζητάμε στα όργανα. Γιατί με τα διόδια που έβαλες γίνεται χαμός στη Φθιώτιδα και βρίζουν το ΠΑΣΟΚ!».

Η τελευταία φράση της κυρίας Αντώνιου ήταν αρκετή για να ανεβεί το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης με τον κ.Χρυσοχοιδη να της απαντά σε έντονο ύφος: “κι εσύ με αποκαλείς ανεπιθύμητο στην περιοχή, μαζί με τον Νίκο Σταυρογιάννη και τον Κώστα Μπακογιάννη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα