Κώστας Καραμανλής: Χειρότερη κι από το νόμο Παππά, η αντίδραση της κυβέρνησης

Κώστας Καραμανλής: Χειρότερη κι από το νόμο Παππά, η αντίδραση της κυβέρνησης
Επεξεργασία και εξέταση στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων "Εναρμόνιση της νομοθεσίας με την Οδηγία 2012/34/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 21ης Νοεμβρίου 2012 για τη δημιουργία ενιαίου ευρωπαϊκού σιδηροδρομικού χώρου (ΕΕ L343/32 της 14.12.2012) και άλλες διατάξεις" την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Για κατρακύλα της κυβέρνησης κάνει λόγο ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας

“Η απόφαση του ΣτΕ δεν ήταν έκπληξη, όποιος καταλαβαίνει πέντε νομικά ήξερε ότι ο νόμος Παππά είναι καταφανώς αντισυνταγματικός” τονίζει σε ανακοίνωση του ο Βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής μετά τις εξελίξεις με την απόρριψη του νόμου Παππά από το ΣτΕ.

“Αν ήθελαν πραγματικά να βάλουν τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο, θα φρόντιζαν να το κάνουν με νόμιμο τρόπο, όχι με έναν νόμο που όλοι τους λέγαμε ότι δεν μπορεί να σταθεί πουθενά.

Ίσως όμως ακόμα χειρότερη κι από το νόμο που επιχείρησαν να εφαρμόσουν, να είναι η χτεσινή τους αντίδραση.

Πρώτη φορά βλέπουμε τέτοια κατρακύλα από δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση: με κάθε επισημότητα ευθεία επίθεση στη δικαιοσύνη, ακραία λαϊκιστικά ψεύδη ότι δήθεν η απόφαση του ΣτΕ θα αφήσει παιδάκια εκτός παιδικών σταθμών και σαν να μην κατάλαβαν τίποτα βιασύνη για νέα νομοθετική πρωτοβουλία πριν καν διαβάσουν την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου.

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο και πιο επικίνδυνο σε μια δημοκρατία, από μια κυβέρνηση που δεν ξέρει να χάνει” καταλήγει ο κ.Καραμανλής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα