Κώστας Σημίτης για 50 χρόνια ΠΑΣΟΚ: “Εδώ και τώρα προχωράμε μπροστά”

Διαβάζεται σε 1'
Κώστας Σημίτης για 50 χρόνια ΠΑΣΟΚ: “Εδώ και τώρα προχωράμε μπροστά”
Κώστας Σημίτης EUROKINISSI

Μήνυμα για ένα ΠΑΣΟΚ που θα πρωταγωνιστήσει έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης. “Είναι μια ευκαιρία. Οι ευκαιρίες δεν είναι άπειρες”.

Στον χαιρετισμό του, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης έστειλε το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ με την ανάδειξη νέας ηγεσίας έχει μία ευκαιρία για να πρωταγωνιστήσει. Και όπως είπε, “οι ευκαιρίες δεν είναι άπειρες”.

“Υπήρξα συνιδρυτής του ΠΑΣΟΚ την 3η Σεπτέμβρη του 1974. Στην πορεία των 50 ετών αντιμετωπίσαμε αντιξοότητες και προκλήσεις αλλά καταφέραμε να βάλουμε τα θεμέλια για μια δημοκρατική Ελλάδα. Με μεγαλύτερη κοινωνική συνοχή και με ισχυρή παρουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, ο προοδευτικός κόσμος ζητάει απαντήσεις και κυρίως μια διέξοδο για να μπορέσει να ελπίσει ξανά. Το ΠΑΣΟΚ εργάζεται γι’ αυτό οφείλει να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις αυτές, προσφέροντας το όραμα και το σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας προς μια προοδευτική κατεύθυνση. Είναι μια ευκαιρία. Οι ευκαιρίες δεν είναι άπειρες. Μπορούμε να παλέψουμε τώρα για να πετύχουμε.

Εδώ και τώρα προχωράμε, λοιπόν, μπροστά. Με γνώση, δύναμη, τόλμη θα πετύχουμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα