Κουτσούμπας: Να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί λαϊκών κατοικιών

Κουτσούμπας: Να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί λαϊκών κατοικιών
Δημήτρης Κουτσούμπας Eurokinissi

Κατήγγειλε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πως "τώρα ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα ψήφισαν και διαμόρφωσαν ένα αντιδραστικό αντιλαϊκό θεσμικό πλαίσιο".

Να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί των λαϊκών κατοικιών απαίτησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, αναφερόμενος στη σχετική τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ στο νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού.

Σημειώνοντας πως η σχετική απόφαση του ΣτΕ, ανοίγει ένα νέο πιο άγριο κύκλο πλειστηριασμών σε βάρος των λαϊκών οικογενειών, κατήγγειλε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που όπως είπε, “τώρα ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα ψήφισαν και διαμόρφωσαν ένα αντιδραστικό αντιλαϊκό θεσμικό πλαίσιο προς όφελος των funds”.

Υπενθύμισε ότι “η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που παρέδωσε τα κόκκινα δάνεια στα funds, νομοθέτησε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και μετέτρεψε σε ιδιώνυμο τους αγώνες ενάντια στους πλειστηριασμούς ενώ στη συνέχεια η ΝΔ έφερε ένα νέο πτωχευτικό κώδικα σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και στήριξε όλο το αντιλαϊκό οπλοστάσιο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς”.

To KKE, τόνισε, θα συνεχίσει να είναι μπροστά στους αγώνες ενάντια στους πλειστηριασμούς, που βγάζουν τα στο σφυρί τα λαϊκά σπίτια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα