Κουτσούμπας σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε ψυχροί εκτελεστές των λαϊκών στρωμάτων

Κουτσούμπας σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε ψυχροί εκτελεστές των λαϊκών στρωμάτων
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της γ' αξιολόγησης, την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο ΓΓ του ΚΚΕ εξαπέλυσε μύδρους κατά της κυβέρνησης με αφορμή τη διάταξη για την υποχρέωση απαρτίας 50% στις απεργίες των πρωτοβάθμιων σωματείων αλλά και για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Βαρύτατες κατηγορίες κατά της κυβέρνησης με αφορμή την προωθούμενη ρύθμιση για τις απεργίες εξαπέλυσε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, χαρακτηρίζοντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «ψυχρούς και οικονομικούς εκτελεστές» και «υπηρέτες του κεφαλαίου και του ΣΕΒ».

«Είστε οικονομικοί εκτελεστές που τσακίζετε τους εργαζομένους για τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. Είστε ψυχροί εκτελεστές των λαϊκών στρωμάτων» τόνισε ο κ. Κουτσούμπας απευθυνόμενος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ επικεντρώνοντας την κριτική του στις διατάξεις για την απεργία αλλά και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Σχολίασε, όμως και την αναφορά του πρωθυπουργού ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτίμησε να λερώσει τα χέρια του παρά να αποδράσει από την εξουσία.

«Μόνοι σας δηλώνετε ότι λερώνετε τα χέρια σας για να κάθεστε στην καρέκλα αυτός είναι ο θεός που προσκυνάτε» συμπλήρωσε ο ΓΓ του ΚΚΕ. Καταλόγισε, επίσης στον ΣΥΡΙΖΑ ότι αντιστρέφει την πραγματικότητα. «Η πραγματικότητα είναι ότι ξεκινάτε το ξήλωμα του δικαιώματος στην απεργία» δήλωσε και ταυτόχρονα κατηγόραη στον ΣΥΡΙΖΑ ότι «θα βγάλει στο σφυρί τα σπίτια της εργατικής τάξης».

«Είστε ο καλύτερος υπηρέτης του κεφαλαίου αλλά θα μας βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας, όση λάσπη κι αν πετάξετε στον ανεμιστήρα» διεμήνυσε στο ίδιο πνεύμα ο κ. Κουτσούμπας. «Δεν θα χαμογελάτε για πολύ ακόμα. Γελιέστε εάν νομίζετε ότι ο λαός αποδέχεται την κατάσταση» διεμήνυσε στο ίδιο πνεύμα. Παράλληλα, προεξόφλησε ότι «αργά ή γρήγορα» η θα εκδοθούν στην Τουρκία οι οκτώ φερόμενοι πραξικοπηματίες και ζήτησε ενημέρωση για το όνομα της πΓΔΜ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα