Λεβέντης: ‘Πετροβολούν τον Τσίπρα για μικροκομματικές σκοπιμότητες’

Λεβέντης: ‘Πετροβολούν τον Τσίπρα για μικροκομματικές σκοπιμότητες’
Στιγμιότυπο από την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπο τον πρόεδρο της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόοπουλο σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2014 (EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) Eurokinissi

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε ο Βασίλης Λεβέντης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στράφηκε κατά των υπολοίπων αρχηγών σημειώνοντας ότι το Grexit δεν έχει ακόμη τελειώσει

Θέση υπέρ του πρωθυπουργού φαίνεται πως πήρε ο Βασίλης Λεβέντης, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων βρέθηκε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό ο Βασίλης Λεβέντης κατηγόρησε τους υπόλοιπους αρχηγούς της αντιπολίτευσης σημειώνοντας ότι “υπονομεύουν την συναίνεση”.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι πριν καν ξεκινήσει το συμβούλιο ξεκίνησαν να πετροβολούν τον κ. Τσίπρα “ώστε να επωφεληθούν οι ίδιοι για μικροκομματικές σκοπιμότητες” και επεσήμανε: “Δεν καταλαβαίνουν ότι το Grexit δεν έχει ακόμη τελειώσει”.

Ο κ. Λέβέντης φέρεται να πρόσθεσε ότι “πρέπει να γίνει οικουμενική κυβέρνηση με τεχνοκράτες υπουργούς. Δεν νοείται να μην είναι μέσα σε αυτή η Ν.Δ.

Νωρίτερα, από την πλευρά της Ένωσης Κεντρώων έγινε λόγος για σημαντική ημέρα, καθώς δίνεται η δυνατότητα να εκφραστούν οι θέσεις του κόμματος ενώπιον των πολιτικών αρχηγών. «Η χώρα διέρχεται μια δύσκολη κατάσταση και χρειάζεται η ελάχιστη συνεννόηση» σημειώθηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα