Λυκούδης στο Ραδιόφωνο 24/7: Η κυβέρνηση να μην εισπράττει αρνήσεις για το χρέος

Λυκούδης στο Ραδιόφωνο 24/7: Η κυβέρνηση να μην εισπράττει αρνήσεις για το χρέος

Εθνικό σχέδιο με συναίνεση του πολιτικού κόσμου ζήτησε ο βουλευτής του «Ποταμιού», μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7

Για την έκκληση Παπαδημούλη για εθνική συναίνεση, καθώς και τη στάση του Αλέξη Τσίπρα στις διαπραγματεύσεις για το χρέος μίλησε ο βουλευτής του «Ποταμιού» Σπύρος Λυκούδης το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή ” Αντίμετρα” με τους Στέφανο Τζανάκη και Γιώργο Μελιγγώνη στο Ραδιόφωνο 24/7.

Ο βουλευτής του «Ποταμιού» κατηγόρησε τον αντιπρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη, ότι αργά θυμήθηκε τη συναίνεση. Αναφερόμενος στην επιστολή της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, προς την ευρωομάδα των σοσιαλιστών είπε «όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει».

Για τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Λυκούδης είπε ότι πρέπει να προσέξει για να μην πάει πάλι στο 5%, ενώ αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναγνώρισε ότι προσπαθεί να εκσυγχρονίσει το κόμμα του «αλλά χρειάζεται  δουλειά».

Για την Ευρώπη είπε ότι είναι ευχάριστο ότι αποκρούεται ο εθνολαϊκισμός, αλλά αν έστριβε αριστερά, θα ήταν καλύτερα. Για το χρέος, είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει να λάβει υπόψη του και τα εσωτερικά προβλήματα των άλλων χωρών για μην εισπράττει αρνήσεις.

«Όταν ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα γυρίσει και θα φορέσει γραβάτα, τότε εισπράττει αρνήσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα