LIVE η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. Σημίτης: Πληρώσαμε το λεφτά υπάρχουν. Η απάντηση Βενιζέλου στον Παπανδρέου

LIVE η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. Σημίτης: Πληρώσαμε το λεφτά υπάρχουν. Η απάντηση Βενιζέλου στον Παπανδρέου
ΑΘΗΝΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ-ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ.(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Παρακολουθείστε ζωντανά τις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο για τα 40 του χρόνια εν μέσω εσωτερικών αντιθέσεων και ρήξης ανάμεσα σε Παπανδρεΐκούς και Βενιζέλο (Vid)

Σύννεφα, κόντρες και έριδες στο ΠΑΣΟΚ την ώρα που το Κίνημα γιορτάζει τα 40α του γενέθλια στο Ζάππειο.

Την Τετάρτη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά από το Ζάππειο στους Παπανδρεΐκούς που τον αποδοκίμασαν το βράδυ της Δευτέρας προσπαθώντας να απαντήσει στις επικρίσεις που εκφράζονται εσωκομματικά.

“Θα μιλήσουμε με τη γλώσσα της αλήθειας που δεν μπορεί να χαρίζεται ούτε να αδικεί” είχε πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τη Δευτέρα.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα Έθνος, ο Ευ. Βενιζέλος θα παρουσιάσει έναν οδικό χάρτη για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης, με στόχο τη μετάβαση στην ενιαία Κεντροαριστερά.

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στο ΣΚΑΙ το πρωί της Τετάρτης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και στενός συνεργάτης του κ. Βενιζέλου, Λεωνίδας Γρηγοράκος προέτρεψε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να διαγράψει τον Γιώργο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τον κ. Γρηγοράκο, ο κ. Παπανδρέου “κάνει το πείραμα Κοππά το οποίο δεν έπιασε. Αν θέλει να κάνει κόμμα ας το κάνει με αυτούς εκεί πέρα που τον χειροκροτούν”.

Στην εκδήλωση της Τετάρτης κεντρικός ομιλητής είναι ο Ευ. Βενιζέλος, ενώ έχουν προσκληθεί οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και Κ. Σημίτης.

Ο κ. Σημίτης θα απευθύνει χαιρετισμό, ενώ ο κ. Παπανδρέου δεν θα παραβρεθεί λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα