Λούκα Κατσέλη: Διαψεύδει τα περί ανάμιξής της σε funds

Λούκα Κατσέλη: Διαψεύδει τα περί ανάμιξής της σε funds
Λούκα Κατσέλη eurokinissi

Η απάντηση της Λούκας Κατσέλη στα όσα ισχυρίστηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης περί συμμετοχής της στο διοικητικό συμβούλιο ενός fund.

Σε διάψευση των ισχυρισμών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, περί ανάμιξής της σε fund προχώρησε η Λούκα Κατσέλη.

Μέσω των social media, η κ. Κατσέλη ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ούτε μέτοχος ούτε μέλος κάποιας εταιρίας διαχείρισης απαιτήσεων, υπενθυμίζοντας ότι στους ίδιους ισχυρισμούς είχε προβεί πριν μήνες και ο Κυριάκος Βελόπουλος και είχε υποχρεωθεί να ανακαλέσει στη Βουλή.

Επειδή σήμερα ακούστηκαν ξανά, από τα χείλη αυτή τη φορά στελεχών του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και όχι του κου Βελόπουλου, ανυπόστατα μυθεύματα για το πρόσωπό μου, αναρτώ εκ νέου την ανακοίνωση που είχα κάνει στις 17/12/2022. Ο κ Βελόπουλος ανακάλεσε τα λεγόμενά του στη Βουλή» σημειώνει η Λούκα Κατσέλη και προσθέτει:

«Δεν είμαι ούτε μέτοχος ούτε μέλος ΔΣ κάποιας εταιρείας διαχείρισης απαιτήσεων, αλλά μέλος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας στην Κύπρο και Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Δικαιούχων Έργων Μουσικής ΕΔΕΜ δίνοντας μια μάχη για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων των δημιουργών έργων μουσικής, μια μάχη εξίσου δύσκολη όπως αυτή που δώσαμε για την προστασία της πρώτης κατοικίας…».

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Ανδρουλάκης, μιλώντας την Παρασκευή (23/06) στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε επιχείρηση συμψηφισμού του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα, προσωπικά, την προσπάθεια να κηλιδωθεί ο Δημήτρης Μάντζος τονίζοντας: “Ο στενότερος συνεργάτης του, ο κ. Παππάς, καταδικάστηκε 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο για το σκάνδαλο της διανομής τηλεοπτικών αδειών σε ολιγάρχες αλλά τον έχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που ψήφισε τον νόμο να δοθούν κόκκινα δάνεια αξίας 90 δισεκατομμυρίων στα funds το 2015. Είναι ο ίδιος, ο οποίος έχει κοντά του την κυρία Κατσέλη, η οποία σήμερα μαθαίνουμε ότι είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο ενός fund.

Κρίθηκε η πολιτική του την περίοδο 2015-19 για τα θέματα των κόκκινων δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συνεταιρισμών, πολιτών που είναι στα όρια της απελπισίας. Κι έρχεται τώρα να συμψηφίσει όλα αυτά με έναν δικηγόρο, ο οποίος πριν γίνει εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εργαζόμενος σε μια δικηγορική εταιρεία, είχε αυτήν τη δικηγορική ύλη“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα