Λοβέρδος: Θα είμαι παρών στην αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ

Λοβέρδος: Θα είμαι παρών στην αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ
Annual students parade for the celebration of Greece's refusal to surrender to Italy during World War 2 in 1940, in Athens on October 28, 2014 / 1940, 28 , 2014 sooc

Υπονοούμενα για διεκδίκηση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ άφησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος

Παρών στην αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, που έχει ήδη ξεκινήσει, δήλωσε ότι θα είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα διεκδικήσει την προεδρία της παράταξης.

«Δεν είναι η κούρσα της διαδοχής αυτό που χρειαζόμαστε, είναι η αφετηρία της αναγέννησης που πρέπει να γίνει και εκεί πρέπει να είμαι εγώ. Αυτός είναι ο στόχος μου, η επιθυμία μου και αυτό που θα κάνω» δήλωσε ο πρώην υπουργός.

Ερωτηθείς συγκεκριμένα για το εάν στο επερχόμενο συνέδριο του κόμματος θα διεκδικήσει την αρχηγία, ο κ. Λοβέρδος απάντησε λιτά πως μια τέτοια απόφαση δεν ανακοινώνεται σε μέσα ενημέρωσης, αλλά στα αρμόδια κομματικά όργανα.

Αναφερόμενος στις αλλαγές που σχεδιάζει η νέα κυβέρνηση στο ασφαλιστικό, εκτίμησε πως «είτε θα καταστρέψουν όλο τον δικό μας νόμο είτε θα βελτιώσουν».

Απέρριψε όμως τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρη Στρατούλη πως τα χρήματα για την ενίσχυση του ασφαλιστικού συστήματος θα βρεθούν από την πάταξη της φοροδιαφυγής, καλώντας την κυβέρνηση να εξηγήσει το από πού θα προέλθουν οι απαιτούμενοι πόροι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα