Μ. Σπυράκη: Ο Καραμανλής είπε για πάγωμα συντάξεων κι ο Παπανδρέου ‘λεφτά υπάρχουν’

Μ. Σπυράκη: Ο Καραμανλής είπε για πάγωμα συντάξεων κι ο Παπανδρέου ‘λεφτά υπάρχουν’
Η ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου καθώς και για τον Γιάνη Βαρουφάκη

«Η Δικαιοσύνη πρέπει να δρα ανεξάρτητα και να μην γίνονται παρεμβάσεις» δήλωσε στην εκπομπή ” Πολύ νωρίς για να είμαι εδώ” με τον Αλέξανδρο Κλώσσα στο Ραδιόφωνο 24/7 η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, αναφερόμενη στην τοποθέτηση της Κομισιόν για την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.

Σημείωσε ότι η κρίση έφερε τα μνημόνια και όχι τα μνημόνια την κρίση, σημειώνοντας ότι ο Κώστας Καραμανλής είχε πει για πάγωμα των συντάξεων, στέλνοντας μήνυμα στις αγορές, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου, έλεγε λεφτά υπάρχουν. Οι πολίτες έκαναν τις επιλογές τους και από ‘κει και πέρα τα πράγματα είναι γνωστά.

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη, είπε ότι η ΝΔ αυτό που λέει είναι ότι πρέπει να γίνει εξεταστική επιτροπή για να έρθουν στη Βουλή οι πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου και να δώσουν εξηγήσεις.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι το συγκεκριμένο 6μηνο χρέωσε εμάς και τα παιδιά μας και τώρα έρχεται ο λογαριασμός των κυβερνητικών επιλογών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα