Μακάριος Λαζαρίδης: Άνω των 10 μονάδων η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Άνω των 10 μονάδων η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο υποψήφιος στην Καβάλα με τη ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης Eurokinissi

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών την πρωθυπουργία Κώστα Καραμανλή, τα επιδόματα και τον ΖΥΡΙΖΑ, μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τη ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.

Διαφορά άνω των 10 μονάδων υπέρ της ΝΔ στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής “βλέπει” ο Μακάριος Λαζαρίδης, που μίλησε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Ερωτηθείς για τα χρέη της ΝΔ ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας, είπε ότι από την πρώτη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος “έχουμε ξεκινήσει και τακτοποιούμε τα του οίκου μας και αποπληρώνουμε κανονικά τα δάνειά μας, οι εργαζόμενοι πληρώνονται στην ώρα τους και οφειλές προς τρίτους δεν υπάρχουν”.

Για τα επιδόματα και τη μή καταργησή τους που προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Λαζαρίδης είπε “δεν είπαμε ποτέ οτι θα καταργήσουμε τα επιδόματα, αλλά ότι χρειάζονται στήριξη οι ασθενέστερες ομάδες αλλά δεν αρκούν τα επιδόματα. Χρειάζονται επενδύσεις και ανάπτυξη για νέες θέσεις εργασίας”.

Σχετικά με το Μακεδονικό και τα δημοσιεύματα για επιστολές Καραμανλή και Μολυβιάτη προς Ευρωπαίους ηγέτες για “διπλή ονομασία”, είπε: “Η ιστορία έχει γράψει οτι ο Καραμανλής πέτυχε μεγάλη επιτυχία στο Βουκουρέστι και τα Σκόπια δεν μπήκαν στο ΝΑΤΟμ ενώ με τη Συμφωνία των Πρεσπών εκχωρήσαμε εθνότητα και ταυτότητα στους Σκοπιανούς

“Ήμασταν σε μία χρονική στιγμή που η μία χώρα μετά την άλλη αναγνώριζε τη χώρα ως Μακεδονία. Υπήρχε μια συζήτηση, αλλά είναι άλλο τι “συζητάω” και άλλο το “υπογράφω”.

Ο κ. Λαζαρίδης συνέχισε λέγοντας: “Τον διχασμό και την πόλωση τα έσπειρε η πιο ανίκανη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Την επιτυχία του Καραμανλή στο Βουκουρέστι δεν μπορεί κανένας ΣΥΡΙΖΑ να την αμαυρώσει. Μη μας κουνάνε και το δάκτυλο”.

Αναφερόμενος στη λειτουργία της ΕΡΤ, τάχθηκε υπέρ μιας πολυφωνικής ραδιοτηλεόρασης “που θα λειτουργεί με τους κανόνες της αγοράς και χωρίς καμία κυβερνητική παρέμβαση”.

“Αν διαπιστώσω κάτι τέτοιο θα είμαι ο πρώτος που θα το στηλιτεύσω” είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα