Μαντάς: Είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο της εξόδου από τα μνημόνια

Μαντάς: Είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο της εξόδου από τα μνημόνια
ΑΘΗΝΑ-Έρευνα της εξεταστικής για τα μνημόνια από τον Οκτώβριο του 2009 προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ,ανακοίνωσε γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς.(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) Eurokinissi

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής

Η αντιπολίτευση μας κάνει κριτική αλλά δεν έχει πραγματικά επιχειρήματα δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.

Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας για να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια σημείωσε και τόνισε ότι κάνουμε βήματα στην καταπολέμηση της διαφθοράς, που μας κάνει και κακό πολιτικά.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής, είπε ότι ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από κάποια στελέχη δεν ήταν σωστός, η ιστορία δεν διαγράφεται με μια μονοκοντυλιά.

Ωστόσο, όπως είπε, το ζήτημα είναι να βρεθεί η βάση πάνω στην οποία θα μπορούσε να στηριχτεί μια συνεργασία. Υπογράμμισε ότι η κ. Γεννηματά αντιμετωπίζει την κυβέρνηση με μια απολιτίκ στάση και η ευθύνη είναι περισσότερο στην δική τους πλευρά. Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε, κάνει και θα κάνει βήματα για συνεννόηση σε σημαντικά θέματα όπως το όνομα των Σκοπίων.

Επίσης, ο κ. Μαντάς, είπε ότιο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει πρωτοβουλία και σε ευρωπαϊκό επίπεδο ώστε να μετακινηθούν δυνάμεις προς τη γραμμή της αντιλιτότητας.

Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το κλείσιμο της αξιολόγησης στο Εurogroup στις 22 Ιανουαρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα