Μαρία Συρεγγέλα: Η μόνη “συγγνώμη” είναι η διαγραφή Πολάκη

Διαβάζεται σε 3'
Μαρία Συρεγγέλα
Μαρία Συρεγγέλα Menelaos Myrillas/ SOOC

Τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη ζήτησε αντί “συγγνώμης” η Μαρία Συρεγγέλα μετά τη φραστική επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Διαγραφή και όχι “συγγνώμη” ζήτησε η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα μετά τη φραστική επίθεση που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής παρέμβασης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε εκπομπή στο Attica TV το βράδυ της Δευτέρας (15/07).

Σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ έξω από το περιστύλιο της Βουλής η Μαρία Συρεγγέλα τόνισε χαρακτηριστικά πως “η μοναδική ειλικρινής συγγνώμη είναι η έμπρακτη συγγνώμη, η διαγραφή του κύριου Πολάκη“, υπογραμμίζοντας πως “δεν θα φοβηθώ κάνεναν θρασύδειλο, τραμπούκο πολιτικό. Καλώ όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους βουλευτές να καταδικάσουν την επίθεση. Με ενιαία φωνή όλες και όλοι μαζί!”.

Η συγκεκριμένη δήλωσή της έρχεται μετά το τηλεφώνημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την επικοινωνία που είχε με τη Μαρία Συρεγγέλα, όπου μεταξύ άλλων τής ζήτησε ο ίδιος “συγγνώμη” για τη φραστική επίθεση του βουλευτή Χανίων εναντίον της σε τηλεοπτική εκπομπή.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου “ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης επικοινώνησε με τη γραμματέα της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα και η ιδιωτική συνομιλία που είχαν διήρκησε 10 λεπτά. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ‘συγγνώμη’ από τη γραμματέα της ΝΔ για όλα όσα συνέβησαν σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή. Η γραμματέας της ΝΔ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για το τηλεφώνημα και τη στάση του, ενώ ο κ. Κασσελάκης της ζήτησε με τον θεσμικό της ρόλο να υπενθυμίσει στον κ. Μητσοτάκη πως ακόμη αναμένει και ο ίδιος μια ‘συγγνώμη’ για τον βουλευτή Δράμας, Δημήτρη Κυριαζίδη και το ομοφοβικό παραλήρημα εναντίον του από τον Απρίλιο. “Όταν δε γνώριζε αν έπρεπε να βάλει το άρθρο ‘ο’ ή ‘η’ πριν από το όνομα του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης”.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ζήτησε τη διαγραφή του Παύλου Μαρινάκη, κάνοντας λόγο για χαρακτηρισμούς οι οποίοι παραπέμπουν σε ακραία κόμματα και επειδή είναι πολύ ευαίσθητος ο ΣΥΡΙΖΑ με τις διαγραφές και τις παραιτήσεις υπουργών, ζητάμε από τον κ. Κασσελάκη να πάρει θέση και σε κάθε περίπτωση να διαγράψει τον κ. Πολάκη. Αν δεν κάνει κάτι ο κ. Κασσελάκης σημαίνει ότι αυτή η συμπεριφορά που όλα αυτά τα χρόνια την αφήνει ανεξέλεγκτη ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια συνολική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί να είμαστε αλά καρτ ευαίσθητοι“.

 

Από την άλλη πλευρά, ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στα social media ξεκαθάρισε πως “δεν παίρνει λέξη πίσω” χαρακτήρισε “μπούρδες” τα “περί σεξιστικής επίθεσης”.

Αφηστε κατα μερος τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ περι «σεξιστικης επιθεσης Πολακη στη Συρεγγελα» και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του τυπου «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΦΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ» για την προσπαθεια που κανατε χθες να πεταξετε εκτος συστηματος συνταγογραφησης τους ανασφαλιστους συμπολίτες μας!!!!

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.

Λεξη δεν παιρνω πισω απο αυτα που ειπα χθες σε μια βουλευτη που
-δεν ηξερε καν το αντικειμενο που κουβεντιαζαμε λες και η ΗΔΙΚΑ λειτουργει με ΦΕΚ και οχι με εντολες απο υπουργειο και ΕΟΠΥΥ
-μιλούσε διαρκως πανω μου ενω ημουν σε τηλεφωνικη γραμμη για να μην ακουγεται το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ της πολιτικης της ΝΔ με τους ανασφαλιστους!
ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΠΙΣΩ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ !!“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα