Μαρινάκης: Αν ο Κασσελάκης έχει στοιχεία για “μαύρα ταμεία” στον ΣΥΡΙΖΑ, να τα πάει στη Δικαιοσύνη

Διαβάζεται σε 2'
Παύλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Οι σοβαρές καταγγελίες γίνονται στις αρμόδιες αρχές, όχι στα social media, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του Ευ.Αποστολάκη.

Εάν ο Στέφανος Κασσελάκης έχει στοιχεία για παράνομες χρηματοδοτήσεις και “μαύρα ταμεία” στον ΣΥΡΙΖΑ επί Αλέξη Τσίπρα, θα πρέπει να πάει στη Δικαιοσύνη, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ερωτηθείς για τη σχετική ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μαρινάκης επισήμανε ότι κάθε σοβαρή καταγγελία για να έχει αξιοπιστία πρέπει να διατυπώνεται στις αρμόδιες αρχές. “Πολιτική μόνο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχει αποτέλεσμα”, σημείωσε.

Εάν ο κ. Κασσελάκης έχει κάτι περισσότερο – προφανώς όσα λέει είναι σοβαρές αιτιάσεις – να τα πάει εκεί που ορίζει ο νόμος, δηλαδή στη Δικαιοσύνη. Ούτε θα μπούμε σε διαδικασία σχολιασμού σε όσα εκτοξεύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο εσωκομματικών διενέξεων”, πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε επομένως ουσιαστικά να υιοθετήσει τις αιτιάσεις Κασσελάκη κατά Τσίπρα. “Να τα αναφέρει στις αρχές. Δεν έχω ανάγκη να υπερασπιστώ το νυν ή τον πρώην πρόεδρο ενός κόμματος, αλλά αυτά έχει νόημα να λέγονται εκεί που πρέπει”, πρόσθεσε.

Ενώ όσον αφορά στις δηλώσεις- βόμβα του Ευάγγελου Αποστολάκη, ο οποίος υποστήριξε ότι “όλα τα κόμματα έχουν μαύρα”, ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε ότι οι σοβαρές καταγγελίες όταν έχουν βάση γίνονται με τον τρόπο που ορίζει ο νόμος.

Σχολίασε δε ότι:Με τον πιο κυνικό τρόπο, από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είπε στους πολίτες ότι τελικά δεν έχουν πρόγραμμα και τους είπε ελάτε να το φτιάξουμε από αρχή. Ενώ πριν τις ευρωεκλογές μιλούσε για πρόγραμμα. Αυτός είναι προφανώς και ο λόγος που δεν δέχθηκε να έρθει στην αρμόδια επιτροπή βουλής για να συζητήσουμε το πρόγραμμα του, να δούμε πως γίνεται – που δεν γίνεται – ως δια μαγείας να λυθούν προβλήματα με λεφτόδεντρα που έχουν ξεραθεί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα