Μαρινάκης: Δεν μπορεί να μας πει η Λατινοπούλου τι είναι η ΝΔ

Διαβάζεται σε 2'
Μαρινάκης: Δεν μπορεί να μας πει η Λατινοπούλου τι είναι η ΝΔ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης Eurokinissi / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η Λατινοπούλου αποκάλεσε τον Μητσοτάκη “αριστερή ψυχούλα” και το Μαξίμου την καταγγέλλει ως Ακροδεξιά με ρητορική που παραπέμπει σε ριάλιτι περασμένων δεκαετιών.

Τη δυσαρέσκεια της δεξιάς βάσης της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί να καρπωθεί πολιτικά η Αφροδίτη Λατινόπουλου, με το Μαξίμου να εξαπολύει σφοδρή αντεπίθεση.

Η πρόεδρος της “Φωνής Λογικής” σε πρόσφατες δηλώσεις της υποστήριξε ότι “η ΝΔ δεν είναι πλέον αυτή που γνωρίζαμε”. Μάλιστα χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη “αριστερή ψυχούλα”.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις αυτές και ιδίως το χαρακτηρισμό για τον πρωθυπουργό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, δεν άντεξε να μη γελάσει. “Με συγχωρείτε για την αντίδραση”, έσπευσε να πει στη συνέχεια, παίρνοντας ξανά σοβαρό ύφος. Ενώ πρόσθεσε:

“Είναι κρίσιμη η περίοδος που διανύουμε, ως προς τη γενικότερη κατάσταση γεωπολιτικά, για να έχουμε στη χώρα μας πολιτικούς που η ρητορική τους παραπέμπει σε ριάλιτι προηγούμενων δεκαετιών.

Ο κ. Μαρινάκης σχολίασε επίσης: “Το να μπορεί η κ. Λατινοπούλου να μας πει τι είναι η ΝΔ, το θεωρώ και λίγο υπερβολικό”. Υπενθύμισε άλλωστε ότι: “Η κ.Λατινοπούλου, μετά την εκλογή της στην Ευρωβουλή, δεν επέλεξε να ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ούτε καν στο κόμμα της Μελόνι. Αλλά εντάχθηκε στην ευρωομάδα του Ορμπαν και της Λεπέν. Ανήκει επισήμως στην ευρωπαϊκή άκρα δεξιά.” Και σχολίασε: “Τώρα πως γίνεται ένα μέλος της ευρωπαϊκής Ακροδεξιάς να μας λέει ποια είναι η ΝΔ…”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε όμως και στην κριτική από την Ακροδεξιά όσον αφορά στο μεταναστευτικό, απευθυνόμενος στη δυσαρεστημένη δεξιά βάση της ΝΔ. “Εμείς προτιμούμε στο μεταναστευτικό το δρόμο της ευθύνης και του αποτελέσματος. Η πολιτική Μητσοτάκη μείωσε τους διαμένοντες στη χώρα κατά 85%”, είπε ο κ. Μαρινάκης και τόνισε:

“Αυτά που προτείνει η κ. Λατινοπούλου και οι ομοϊδεάτες της, εάν εφαρμοστούν δεν θα έχουν αποτέλεσμα και η Ελλάδα θα τεθεί ουσιαστικά εκτός Ευρώπης“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα