Μαρινάκης: Δεν έχουμε δουλειά με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ

Διαβάζεται σε 2'
Ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Παύλος Μαρινάκης ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ/ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άδειασε τον Κυρανάκη, οι δηλώσεις του οποίου για τις εκλογές για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είχαν προκαλέσει την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη.

“Ούτε η κυβέρνηση ούτε η Νέα Δημοκρατία έχει καμία δουλειά να εμπλέκεται στα εσωκομματικά άλλου κόμματος”, ξεκαθάρισε ο Παύλος Μαρινάκης, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, οι οποίες είχαν προκαλέσει την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άδειασε έτσι τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ενώ ως προς το ποιος θα είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε: “Δεν είναι δικό μας ζήτημα, είναι μία απόφαση που θα λάβουν τα μέλη αυτού του κόμματος”. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κυρανάκης ερωτηθείς σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ εάν η ΝΔ και η κυβέρνηση έχουν κάποια προτίμηση για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ απάντησε: “Ως κυβέρνηση “προτιμούμε να μείνει ο κ. Ανδρουλάκης“. 

Το ΠΑΣΟΚ αντέδρασε με μία οργισμένη ανακοίνωση, στην οποία έκανε λόγο για “προβοκατόρικες δηλώσεις” και τόνιζε: “Ο υφυπουργός ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, καλό θα είναι να ασχολείται με τα ζητήματα του υπουργείου του”.

Η Χαριλάου Τρικούπη κάλεσε τον κ.Κυρανάκη και τη ΝΔ “να μείνουν έξω από διαδικασίες που δεν τους αφορούν, όπως οφείλει να κάνει κάθε κόμμα που σέβεται στοιχειωδώς την πολιτική δεοντολογία, είτε αυτό αφορά τον κ. Ανδρουλάκη είτε αλλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής“. 

Επανέφερε, δε, το θέμα των υποκλοπών και της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

“Ειδικά για τον κ. Ανδρουλάκη, εξάλλου, η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη δείξει το ήθος και την *… * ‘προτίμησή’ της, με την παρακρατική παρακολούθηση του στις περασμένες εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ“, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα