Μαρινάκης: Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις ή ομιλίες πρώην πρωθυπουργών

Διαβάζεται σε 2'
Ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Παύλος Μαρινάκης ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ/ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απέφυγε να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις Σαμαρά – Καραμανλή, τονίζοντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο “Λαϊκό”.

“Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις ή ομιλίες πρώην πρωθυπουργών και πρώην προέδρων του κόμματος για πάρα πολλούς λόγους” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας σήμερα, Τρίτη (2/7), στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ 100,3, αποφεύγοντας, έτσι, να τοποθετηθεί υπέρ ή κατά των δηλώσεων Σαμαρά – Καραμανλή στη χθεσινή εκδήλωση για το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη “Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή”, οι οποίοι άνοιξαν πυρ κατά των “εκσυγχρονιστών” ενός ΝΔ και έστειλαν σαφές μήνυμα στον Κ. Μητσοτάκη να ακούσει τη γαλάζια βάση και να στρίψει το τιμόνι δεξιά.

“Δεν είναι κοινότυπο αυτό που θα πω, είναι κάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι σωστή η αντιμετώπιση. Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις ή ομιλίες πρώην πρωθυπουργών και πρώην προέδρων του κόμματος, για πάρα πολλούς λόγους. Αυτό θα ακολουθήσουμε και μετά τις χθεσινές ομιλίες” δήλωσε συγκεκριμένα και πρόσθεσε,

“Εγώ εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό, ήμουν παρών στη χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου του κ. Κοττάκη, από εκεί και πέρα θεωρώ ότι αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον κόσμο, τη στιγμή εκείνη, τις ώρες εκείνες, ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε ένα εφημερεύον νοσοκομείο, το «Λαϊκό». Είναι μία επίσκεψη η οποία συμβολίζει μια από τις προτεραιότητες της Κυβέρνησης.

Η επίσκεψη αυτή δεν ήταν η πρώτη ούτε θα είναι η τελευταία η οποία έχει να κάνει με ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών και ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια που προσπαθούμε κάθε μέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, που είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας με πάρα πολλές παρεμβάσεις που ήδη έχουν ξεκινήσει και πολλές περισσότερες οι οποίες προγραμματίζονται”.

“Αλλά νομίζω ότι το σημείο κλειδί, αυτό το οποίο ενδιαφέρει τους πολίτες είναι ότι εκπροσωπούμε μία Κυβέρνηση, με πρώτο τον Πρωθυπουργό που εξελέγη πριν από ένα χρόνο με μια πολύ ισχυρή εντολή, που σε καμία περίπτωση δεν είναι λευκή επιταγή, για να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα για το οποίο ως το τέλος της τετραετίας θεωρούμε ότι θα κριθούμε αυστηρά από τους πολίτες, θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών, θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα και θα δώσει σημαντικές ανάσες στους πολίτες, κυρίως ως προς το εισόδημά τους. Αυτός είναι ο στόχος μας και για αυτό θα κριθούμε, και αυτό νομίζω ενδιαφέρει και τον κόσμο” τόνισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα