Μαρινάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Πού κατέληξαν αυτοί που θα έσωζαν τη χώρα

Διαβάζεται σε 2'
Μαρινάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Πού κατέληξαν αυτοί που θα έσωζαν τη χώρα

Τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανεξαρτητοποίηση εννέα βουλευτών σχολίασε ο Π. Μαρινάκης: “Σημαντικό μάθημα για όλους τι κατάληξη είχαν όσοι χρησιμοποιούσαν τον λαϊκισμό”.

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ με την ανεξαρτητοποίηση εννέα βουλευτών.

“Δεν είναι δική μας δουλειά να σχολιάσουμε εξελίξεις σε άλλα κόμματα. Σίγουρα όμως αυτή η εξέλιξη μας κάνει να σκεφτούμε και να αναλογιστούμε, τελικά ποια ήταν η κατάληξη αυτού που ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια”, είπε ειδικότερα ο κ. Μαρινάκης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του NEWS 24/7 και πρόσθεσε: “Αυτοί που θα έσωζαν τη χώρα, την Ευρώπη, τον κόσμο. Που έταζαν τα πάντα. Χρησιμοποιούσαν ως όπλα το μηδενισμό, το λαϊκισμό, τις επιθέσεις. Τι κατάληξη είχε αυτό. Είναι ένα σημαντικό μάθημα για όλους μας που οδήγησε αυτή η τακτική. Στο τέλος κάθε απόφαση όποιου βουλευτή ή κόμματος την κρίνουν οι πολίτες. Αυτοί είναι οι τελικοί κριτές.”

Κληθείς δε να σχολιάσει τη χθεσινή φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για “κόμμα Black Friday, μείον 50%”, ο κ. Μαρινάκης επικαλέστηκε ότι “ο πρωθυπουργός στη δευτερολογία του απαντώντας σε ένα ακόμη κρεσέντο μηδενισμού της αντιπολίτευσης, αποτύπωσε την πραγματικότητα εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα της Βουλής, σε μία σημαντική συζήτηση για τη Θεσσαλία και την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών. Και νομίζω την αποτύπωσε με μεγάλη ακρίβεια.”

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε επίσης ότι “δεν υπήρξε κανένας σπαραγμός στη Νέα Δημοκρατία το 2015-2016. Υπήρξε μία εσωκομματική διαδικασία, που ανέδειξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρόεδρο και στη συνέχεια το κόμμα ακόμη πιο ενωμένο οδηγήθηκε σε νέες νίκες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα