Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης εκτέθηκε από τον Παππά για το πόθεν έσχες

Διαβάζεται σε 2'
Ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Παύλος Μαρινάκης ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ/ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διερωτήθηκε πως όλοι οι πολιτικοί έκαναν πόθεν έσχες από το Φεβρουάριο, όπως δήλωσε και ο Ν.Παππάς, και μόνο ο Κασσελάκης δεν το κατάφερε.

Σε καυστικούς τόνους απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στον Στέφανο Κασσελάκη για το θέμα του πόθεν έσχες.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα με ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι κατέθεσε πόθεν έσχες στις 30 Ιουνίου και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κληθείς να σχολιάσει την ανάρτηση Κασσελάκη, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι: “Είναι σημαντικό οι σύμβουλοι οι συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, πριν κάνει μία επιθετική δήλωση ή ανάρτηση να κάνουν έρευνα”.

Σημείωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης, όπως και όλα τα μέλη της κυβέρνησης, υπέβαλε εμπροθέσμως για άλλη μία χρόνια δήλωση πόθεν έσχες. “Το κάνει αυτό εδώ και 20 χρόνια όπως έχει υποχρέωση από τότε που εξελέγη βουλευτής. Είναι κάτι που δεν το συζητούσαμε στη χώρα αυτή το εάν καταθέτει κανείς πόθεν έσχες γιατί δεν ειχε βρεθεί πολιτικός αρχηγός να κάνει αυτά τα μπρος πίσω με τη δήλωση πόθεν έσχες, που έκανε ο κ. Κασσελάκης”.

Ο κ. Μαρινάκης μάλιστα σχολίασε: “Το φοβερό είναι ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξετέθη από τον ίδιο του τον βουλευτή, το Νίκο Παππά, που είπε ότι εκείνος έκανε αρχική δήλωση το Φεβρουάριο. Δηλαδή ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει κατι αντίθετο από αυτό που έλεγε ο κ. Κασσελάκης. Ο κ. Κασσελάκης έλεγε ανοίξτε την πλατφόρμα”. Και διερωτήθηκε ρητορικά: “Πως έκανα εγώ, ο κ. Παππάς και άλλοι δήλωση πόθεν έσχες και ο κ. Κασσελάκης δεν το κατάφερε;” Ενώ υποστήριξε ότι : “Το πόθεν έσχες Κασσελακη ένα από τα ζητήματα που μπορεί να βγάλει κανείς πολλά συμπεράσματα”.

Ως προς τη νέα αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε 40 σπίτια του πρωθυπουργού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο και συκοφαντίες. Υποστήριξε ότι είναι πλέον κουραστικό ο κ. Κασσελάκης “να πολιτεύεται με όρους ακραίων κομμάτων που οδηγούν στη λάσπη” και κατέληξε: “Εκτός αν θέλει να τον κατατάξουμε οριστικά στην κατηγορία των πολιτικών που συνεχώς διακινούν fake news”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα