Μαρινάκης σε Κασσελάκη: Να μάθει τους βασικούς κανόνες της λειτουργίας της Βουλής

Διαβάζεται σε 1'
Ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Παύλος Μαρινάκης EUROKINISSI

Ο Παύλος Μαρινάκης καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη «να μάθει τους βασικούς κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και της λειτουργίας της Βουλής».

Συνεχίζεται η κόντρα που ξέσπασε σήμερα μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη.

Με ανάρτησή του, ο κ. Μαρινάκης καλεί τον κ. Κασσελάκη «να μάθει τους βασικούς κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και της λειτουργίας της Βουλής».

Αναλυτικά ο κ. Μαρινάκης αναφέρει:

«Ο κ. Κασσελάκης αντί να προσπαθεί “να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα”, καλό για όλους θα ήταν να μάθει τους βασικούς κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και της λειτουργίας της Βουλής».

«Η ΝΔ αμφισβητεί τη Δημοκρατία»

Νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης απάντησε στον κ. Μαρινάκη σχετικά με τα όσα είπε ο τελευταίος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Τρόμαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει τα μέλη του να συμμετάσχουν στην παραγωγή της πολιτικής, και ρωτάει αν… αμφισβητώ τη Δημοκρατία», αναφέρει ο κ. Κασσελάκης και προσθέτει: «Η ΝΔ αμφισβητεί τη Δημοκρατία, διορίζοντας το δ.σ. της ΑΔΑΕ μαζί με τον Κ. Βελόπουλο χωρίς συνεννόηση».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα