Μαυρωτάς: Δεν πρέπει να πάμε στον λαό με ξαναζεσταμένο φαγητό

Μαυρωτάς: Δεν πρέπει να πάμε στον λαό με ξαναζεσταμένο φαγητό

Στην παρουσία του Κώστα Σημίτη και άλλων παλιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη χθεσινή συνεδρίαση της κεντροαριστεράς αναφέρθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού

Το στοίχημα είναι να πείσουμε τον κόσμο ότι έχουμε ελκυστική πρόταση, δήλωσε στο σταθμό μας, Ραδιόφωνο 24/7, ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς με αφορμή την πρώτη κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών ομάδων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Ποταμιού.

Σημείωσε ότι δεν πρέπει να πάμε στον λαό με ξαναζεσταμένο φαγητό.

Αναφερόμενος στην παρουσία του Κώστα Σημίτη και άλλων παλιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη χθεσινή συνεδρίαση, είπε ότι σε μια ομάδα μπορούν να υπάρχουν παλιοί και νέοι, αρκεί να παίζουν το ίδιο σύστημα. Διευκρίνισε ωστόσο, ότι άλλο είναι να συμμτέχει κάποιος και άλλο να πρωταγωνιστεί.

Για τη δήλωση Δένδια περί εθνικής ήττας, μετά την αναφορά του Ερντογάν για επικαιροποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης: “Δεν νομίζω ότι το να εκφράζεται μονομερώς κάποιος αποτελεί εθνική ήττα για κάποιον άλλον, απλώς το θέμα είναι ότι θα κάτσουμε να δούμε τα αποτελέσματα της επίσκεψης αυτής και ελπίζουμε να προχωρήσουν τα πράγματα προς τα μπροστά και όχι να τα γυρίσουμε προς τα πίσω. Θεωρώ ότι προς τ’ αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθεί η κυβέρνηση, μην κάνουμε δίκη εκ των προτέρων, ας δούμε τα αποτελέσματα και μετά ας πούμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα