Μεϊμαράκης: Η Ελλάδα πήρε μία ανάσα

Μεϊμαράκης: Η Ελλάδα πήρε μία ανάσα
Ευρωκίνηση

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ λίγο πριν τη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο θα συζητήσει τη συμφωνία. Η Ν.Δ αναμένεται να στηρίξει

“Με την επιλογή της συμφωνίας, η Ελλάδα πήρε μία ανάσα, ώστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να προσπαθήσει να ξαναβρεί το βηματισμό της μέσα στην Ευρώπη” δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και λίγο πριν τη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν παρέλειψε όμως εμμέσως πλην σαφώς να αναφερθεί σε ευθύνες της κυβέρνησης. “Όπως επισημάναμε στη Βουλή, δυστυχώς καταλήξαμε στο «και πέντε» να έχουμε επιλογή ανάμεσα σε συμφωνία ή μη συμφωνία, που θα οδηγούσε στην απόλυτη καταστροφή”, είπε χαρακτηριστικά.

Φαίνεται συνεπώς οτι η Ν.Δ, η οποια είχε καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα να μην επιστρέψει απο τις Βρυξέλλες χωρίς συμφωνία και είχε θέσει ως “κόκκινη γραμμή” την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, θα στηρίξει στη Βουλή τα προαπαιτούμενα και πιθανώς την κυβέρνηση στα επόμενα βήματα με ψήφο ανοχής και μη υποβολή πρότασης μομφής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα