ΜέΡΑ25 για καταγγελία Ανδρουλάκη: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις

ΜέΡΑ25 για καταγγελία Ανδρουλάκη: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις
ΜέΡΑ25 sooc

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΜέΡΑ25 για την καταγγελία του Νίκου Ανδρουλάκη για απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του με το λογισμικό Predator. "Εγείρει σοβαρές ανησυχίες" σημειώνει.

Ανακοίνωση για την υπόθεση παραβίασης προσωπικών δεδομένων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, στο κινητό του οποίου εντοπίστηκε η παρουσία συνδέσμου που σχετίζεται με το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης Predator εξέδωσε το ΜέΡΑ25.

“Η καταγγελία ενός πολιτικού αρχηγού για απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του εγείρει σοβαρές ανησυχίες και η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις” αναφέρει στην ανακοίνωσή του και σημειώνει πως “αντίστοιχες καταγγελίες έχουν υπάρξει στο παρελθόν και από το ΚΚΕ και δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια απάντηση από την Πολιτεία”.

Το ΜέΡΑ25 έχει καταθέσει σχετική τροπολογία στο παρελθόν για την απαγόρευση προμήθειας, εμπορείας και εγκατάστασης λογισμικών κατασκοπείας πληροφοριακών συστημάτων, την οποία καλούμε την Κυβέρνηση να κάνει δεκτή και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης να την στηρίξουν” καταλήγει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα