Μήνυση Χαρδαλιά κατά κυκλώματος εκβιαστών

Διαβάζεται σε 1'
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς στον Άρειο Πάγο
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς στον Άρειο Πάγο EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ζήτησε η έρευνα να επεκταθεί σε βάθος 5ετίας αναφορικά με τη διεύθυνση υγειονομικού ελέγχου του Δήμου Αθηναίων.

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της ανάκρισης που είναι σε εξέλιξη γύρω από το κύκλωμα εκβιαστών κατά καταστηματαρχών στην Αθήνα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου στην οποία κοινοποίησε τη μήνυση, ζητώντας η έρευνα να επεκταθεί σε βάθος 5ετίας αναφορικά με τη διεύθυνση υγειονομικού ελέγχου του Δήμου Αθηναίων.

Σε δηλώσεις του κατά την έξοδο του, ο περιφερειάρχης Αττικής ανέφερε: “κοινοποιήσαμε τη μηνυτήρια αναφορά για διερεύνηση όλων καταγγελιών που έχουν υπάρξει στα αρχεία της περιφέρειας τα τελευταία χρόνια. Θελουμε τη διερεύνηση σε βάθος. Το απόστημα θα σπάσει. Να παρέμβει η δικαιοσύνη ώστε να τελειώσουμε για πάντα με τα συστήματα εκείνα που πληγώνουν τον απλό πολίτη. Έχω εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μου, η συντριπτική πλειοψηφία είναι έντιμοι άνθρωποι. Είμαι εδώ για να δώσω τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν πολίτες”.

Πρόσθεσε δε πως δεν πρόκειται να γίνει καμιά “έκπτωση”, προκειμένου “να μάθουν όλοι να σέβονται και το τελευταίο ευρώ που πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα