Μηταράκης: ‘Η ΝΔ θα ψηφίσει διατάξεις του πολυνομοσχεδίου’

Μηταράκης: ‘Η ΝΔ θα ψηφίσει διατάξεις του πολυνομοσχεδίου’
Ο βουλευτής της ΝΔ, Νότης Μηταράκης eurokinissi

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ μίλησε για τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα που θεωρεί ότι θα "πάνε τη χώρα ένα βήμα μπροστά"

“Η Νέα Δημοκρατία ως υπεύθυνη αντιπολίτευση θα ψηφίσει διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που θεωρεί ότι πάνε ένα βήμα μπροστά τη χώρα” τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας και βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης.

Σημείωσε ότι πολιτική Τσίπρα φτωχοποίησε τη μεσαία τάξη “γιατί δεν γίνονται επενδύσεις, δεν παράγουμε με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να αυξάνει τη φορολογία”. Επισήμανε πως “εάν δεν υπήρχε παλινδρόμηση και η Βαρουφακιάδα το 2015, η χώρα δεν θα ήταν σήμερα σε επιτροπεία”.

Τόνισε ότι η καθυστέρηση στο θέμα του Ελληνικού είναι ιδεολογική καθυστέρηση και υπογράμμισε ότι χρειάζονται επενδύσεις για καλά αμειβόμενες θέσεις.

Για την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας που δημοσίευσε η εφημερίδα “Καθημερινή” και η οποία ανέφερε ότι επί κυβέρνησης Καραμανλή εκτροχιάστηκε η οικονομία, ο κ.Μηταράκης είπε το έγγραφο έδειξε στην πραγματικότητα την πολιτική εξαπάτηση του ΠΑΣΟΚ που πήγε σε εκλογές με το επιχείρημα «λεφτά υπάρχουν, ενώ ο Καραμανλής πήγε σε εκλογές με πακέτο μέτρων, χτυπώντας το καμπανάκι κινδύνου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα