Μητσοτάκης από Χαλκίδα: Να μη θέσουμε σε αμφισβήτηση την σταθερότητα της χώρας

Διαβάζεται σε 2'
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Χαιρετισμό στους πολίτες απηύθυνε από τη Χαλκίδα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας το διακύβευμα των προσεχών ευρωεκλογών.

 

Τη Χαλκίδα επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε ανοικτή συνομιλία με πολίτες έθεσε εκ νέου το διακύβευμα της κάλπης εν όψει της 9ης Ιουνίου, χαρακτηρίζοντας τη συμμετοχή των πολιτών περισσότερο παρά ποτέ επιβεβλημένη.

«Δεν πρέπει να δώσουμε σε κανέναν το πάτημα ή την ευκαιρία αυτή την πορεία σταθερότητας και προόδου της χώρας να τη θέσουμε σε αμφισβήτηση».

Ο πρωθυπουργός δήλωσε βέβαιος ότι η ΝΔ μπορεί να πετύχει και να ξεπεράσει τον στόχο του 2019, ενώ ζήτησε συστράτευση και συμπόρευση όλων των στελεχών.

“Η ΝΔ πρέπει να είναι ισχυρή” είπε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε να στείλει ο κόσμος το μήνυμα ότι η ΝΔ θα εξακολουθήσει να είναι πανίσχυρη.

“Καλό είναι να αναρωτηθούμε αν θέλουμε πολιτικό διάλογο με τοξικότητα ύβρεις ή αν θέλουμε να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών” τόνισε ο πρωθυπουργός σημειώνοντας ότι η Ελλάδα του 2024 δεν έχει σχέση με το 2015, καθώς από “μαύρο πρόβατο” έγινε μια χώρα που τη λογαριάζουν όλοι. “Από αυτή την πορεία δεν πρέπει να αποκλίνουμε” πρόσθεσε.

Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έκανε λόγο για μια Ελλάδα που μετατρέπεται σε απέραντο εργοτάξιο, με τα έργα να αρχίζουν να παραδίδονται. Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Εύβοια είπε: «είχαμε πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Η παράκαμψη της Χαλκίδα επιτέλους ξεκινά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα