Μητσοτάκης: Δωρεάν και το 2021 τα φάρμακα για τους χαμηλοσυνταξιούχους

Μητσοτάκης: Δωρεάν και το 2021 τα φάρμακα για τους χαμηλοσυνταξιούχους
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Την συνέχιση της απαλλαγής των χαμηλοσυνταξιούχων από την συμμετοχή στην φαρμακευτική δαπάνη, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Δωρεάν θα λαμβάνουν τα φάρμακά τους οι χαμηλοσυνταξιούχοι και το 2021, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η διάταξη που προέβλεπε την παροχή δωράν φαρμάκων σε πρώην δικαιούχους του ΕΚΑΣ, λήγει στις 31/12 και δεν είχε υπάρξει -μέχρι τώρα- πρόβλεψη για την επέκτασή της.

Ωστόσο, τελικά και με την σημερινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού φαίνεται πως θα συνεχιστεί κανονικά η απαλλαγή των χαμηλοσυνταξιούχων από την δαπάνη για τα φάρμακά τους.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού

“Εκατοντάδες χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι θα έχουν και το 2021 δωρεάν τα φάρμακά τους, χωρίς καμία δική τους επιβάρυνση ή συμμετοχή. Είναι προσωπική μου επιλογή να διατηρηθεί το ευνοϊκό καθεστώς που, με κυβερνητική απόφαση, ίσχυσε και κατά το 2020. Η Πολιτεία μένει πάντα δίπλα στην κοινωνία. Και οι απόμαχοι της δουλειάς, ειδικά όσοι τα βγάζουν πέρα με λίγα, θα έχουν πρώτοι την φροντίδα μας και στη νέα χρονιά”.

Εκατοντάδες χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι θα έχουν και το 2021 δωρεάν τα φάρμακά τους, χωρίς καμία δική τους επιβάρυνση ή…

Posted by
Kyriakos Mitsotakis on 
Tuesday, 29 December 2020

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα