Μητσοτάκης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρωθυπουργό – Ανοιχτό το ενδεχόμενο παροχής επιπλέον βοήθειας από αέρος

Μητσοτάκης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρωθυπουργό – Ανοιχτό το ενδεχόμενο παροχής επιπλέον βοήθειας από αέρος
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας Mikhail Mishustin Eurokinissi

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας Mikhail Mishustin, για τη διάθεση του Beriev Be-200 στις πυρκαγιές. Όσα συζήτησαν οι δυο άνδρες.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Mikhail Mishustin για τη διάθεση του Beriev Be-200 το οποίο συνέβαλε και συμβάλλει ουσιαστικά στην καταπολέμηση των πυρκαγιών είχε το πρωί της Δευτέρας (9/8) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ οι δυο τους συζήτησαν το ενδεχόμενο παροχής επιπλέον βοήθειας σε αεροπορικά μέσα.

Ο Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας εξέφρασε τη συμπαράσταση προς την Ελλάδα και εκ μέρους του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Vladimir Putin και επανέλαβε την πρόσκληση να επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Ρωσία, την οποία ο Πρωθυπουργός αποδέχτηκε και αναμένεται πριν το τέλος του έτους.

Οι δύο Πρωθυπουργοί αναφέρθηκαν επίσης στη συνεργασία για την καταπολέμηση του κορονοϊού, στην αύξηση των αεροπορικών πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν στις 5 Μαΐου, καθώς επίσης και στην τόνωση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών που αποφέρει ήδη σημαντικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα