Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το αριστερό μνημόνιο

Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το αριστερό μνημόνιο
Συζήτηση στην Ολομέλεια για την ψηφοφρία του τρίτου Μνημονίου την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ο γγ της Χρυσής Αυγής πήρε το λόγο στη συζήτηση της Ολομέλειας για το τρίτο μνημόνιο, τόνισε πως το κόμμα του θα καταψηφίσει και μίλησε για σχέδιο εξόντωσης των αγροτών

«Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το αριστερό μνημόνιο και υποστηρίζει την επιστροφή στην εθνική παραγωγή με κάθε τίμημα», τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΧΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά την εισήγησή του στη συζήτηση στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τη συμφωνία με τους εταίρους της χώρας.

Ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «οι αγρότες είναι η ψυχή του έθνους, οι οποίοι τώρα βιώνουν το σχέδιο εξόντωσής τους» (αύξηση φορολογίας κλπ) και συμπλήρωσε ότι ο μόνος τρόπος για να υπάρξει ανάπτυξη στη χώρα είναι η επιστροφή στην εθνική παραγωγή.

Σχετικά με τη διαδικασία για το άνοιγμα της Βουλής, ο γ.γ. της ΧΑ υποστήριξε ότι η όλη διαδικασία συζήτησης του νομοσχεδίου θυμίζει βίαιη προσαγωγή, καθώς, όπως ανέφερε «με κλειστή τη Βουλή καλούνται οι βουλευτές να αποφασίσουν με μια κατεπείγουσα διαδικασία για ένα μνημόνιο 500 σελίδων». Και πρόσθεσε: «Κατεπείγον θέμα υπάρχει. Όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες που έχουν κάνει απόβαση στα νησιά κανονικά».

Πηγή: ΑΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα