Μωραΐτης: Ο Παπανδρέου λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

Μωραΐτης: Ο Παπανδρέου λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ
ΧΑΛΚΙΔΑ--Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΣΟΚ ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΡΔΙΚΟΓΛΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EURIOKINISSI Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε την παρέμβαση που έκανε την Πέμπτη ο Γιώργος Παπανδρέου, ζήτησε αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και έκανε λόγο για "συριζοποίηση" της Κυβέρνησης

Δριμεία κριτική στην απόφαση της δικομματικής Κυβέρνησης να επισπεύσει την προεδρική εκλογή άσκησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος μάλιστα ζήτησε σύγκληση συνεδρίου και αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

“Η απόφαση αυτή δεν προετοιμάστηκε καθόλου και γι’ αυτό βλέπουμε τις τρεις τελευταίες μέρες να καταρρέουν τα πάντα”, είπε ο κ. Μωραΐτης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1.

Όπως είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η Κυβέρνηση θα μπορούσε προηγουμένως “να εξαντλήσει όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα ώστε αν έβλεπε το αδιέξοδο να πήγαινε κατευθείαν σε εκλογές”.

“Η συγκυρία είναι πολύ κρίσιμη. Εάν δεν πρυτανεύσει η συναίνεση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα” προειδοποίησε και τόνισε ότι η χώρα μας είναι η μοναδική όπου “ο Πρωθυπουργός δεν μιλάει με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης”.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ακόμη πως τους τελευταίους μήνες ο λόγος της κυβέρνησης “συριζοποιήθηκε”, ενώ έκανε λόγο για “τυχοδιωκτικά μυαλά” που “παίζουν τη χώρα στα ζάρια”.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι θα ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ τάχθηκε υπέρ της παρέμβασης του πρώην Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, υποστηρίζοντας “λέει τα πράγματα με το όνομά τους”.

Υπογράμμισε πάντως ότι ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και ότι αυτό που τον ενδιαφέρει “πάνω από όλα” είναι η παράταξή του, για να συμπληρώσει ότι δεν θέλει να χωρίσουν οι δρόμοι του με τα άλλα στελέχη του Κινήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα