Νατσιός: Οριστικά απών από τη Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Διαβάζεται σε 2'
Νατσιός: Οριστικά απών από τη Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Eurokinissi

O Δημήτρης Νατσιός, αν και επικεφαλής Κοινοβουλευτικού Κόμματος, δεν θα δώσει το παρόν στη Δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Φαντάζει τουλάχιστον παράξενο πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος να ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να δώσει το παρόν στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Ο επικεφαλής της Νίκης Δημήτρης Νατσιός πάντως το έπραξε. Ανακοίνωσε, όπως είχε προαναγγείλει, ότι θα απουσιάσει γιατί την ίδια ώρα θα βρίσκεται στην Κύπρο για να τιμήσει, όπως λέει, “την μνήμη των νεκρών και των αγνοουμένων από την εισβολή του Αττίλα”.

Αυτό βέβαια ο κ. Νατσιός θα μπορούσε να το κάνει στις 20 Ιουλίου όταν και συμπληρώθηκαν ακριβώς 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή. Δεν το έκανε και θα το κάνει την Τετάρτη χάνοντας τη Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ιδού η δήλωση από την οποία ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του:

Όπως είχα προεξαγγείλει από το Βήμα της Βουλής, είναι συλλογική απόφαση ότι κανείς από τη ΝΙΚΗ δεν θα παραστεί στην αυριανή δεξίωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας για την επέτειο των 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Την ίδια ημέρα θα παραβρεθώ μαζί με αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΙΚΗΣ στην Κύπρο για να τιμήσω την μνήμη των νεκρών και των αγνοουμένων από την εισβολή του Αττίλα που επίσης συμπληρώνει τη θλιβερή και αδικαίωτη Επέτειο 50 χρόνων!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα