ΝΔ: Εμφανής η διάσταση Τσίπρα – Τσακαλώτου

ΝΔ: Εμφανής η διάσταση Τσίπρα – Τσακαλώτου
Discussion at the plenum of the Greek Parliament of the 2017 draft State Budget, in Athens, on Dec. 10, 2016 / . , 10 , 2016 SOOC

Η Πειραιώς υποστηρίζει ότι το επεισόδιο Βούτση - Τσακαλώτου και ο εκνευρισμός του ΥΠΟΙΚ αποδεικνύουν «κυβερνητικό χάσμα» το οποίο διέψευσε όμως η κυβέρνηση

Την αντιπαράθεση που ξέσπασε στο κοινοβούλιο μεταξύ του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και του Ευκλείδη Τσακαλώτου αναδεικνύουν κύκλοι της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι αποδεικνύει την ύπαρξη κυβερνητικού χάσματος μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών.

«Στην κυβέρνηση υπάρχει χάσμα» ανέφεραν πηγές της Πειραιώς σχολιάζοντας το επεισόδιο που ξέσπασε όταν ο Πρόεδρος της Βουλής δεν έδωσε το λόγο στον υπουργό Οικονομικών και εκείνος αντέδρασε εκνευρισμένος. «Υπάρχει διάσταση μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Ευκλείδη Τσακαλώτου» πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές και υπενθύμισαν ότι αργότερα ο ίδιος ο κ. Τσακαλώτος απέφυγε να πάρει το λόγο. Σημείωσαν μάλιστα ότι ο λόγος του εκνευρισμού του κ. Τσακαλώτου ήταν ότι «τον άφησε ακάλυπτο» ο πρωθυπουργός.

Κυβερνητικοί κύκλοι: Άριστες οι σχέσεις Τσίπρα-Τσακαλώτου

Τη διαρροή της ΝΔ διέψευσαν όμως κυβερνητικοί κύκλοι οι οποίοι ανέφεραν ότι οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικών είναι άριστες. Σημείωσαν μάλιστα ότι ο κ. Τσακαλώτος δεν πήρε το λόγο στη Βουλή γιατί καλύφθηκε από τις αναφορές του κ. Τσίπρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα